Σου δίνω 5 λόγους για τους οποίους ο αντάρτης του ζωδιακού, είναι ξεχωριστός!

Έχουμε και λέμε:

1. Είναι ικανός για τα πάντα: κυριολεκτικά ο Υδροχόος μπορεί να είναι το καλύτερο ή το χειρότερο άτομο που έχεις γνωρίσει ποτέ σου και να μην είναι και τίποτα από τα δυο! Αλλάζει λες και αλλάζει με τις εποχές και ποτέ δεν μένει στάσιμος!

2. Αγαπάει με τρόπο μοναδικό: μπορεί να σε λατρεύει, αλλά παράλληλα να μπορεί να δει πεντακάθαρα τον χαρακτήρα σου και να σου φέρεται αναλόγως. Σου αρέσει ή όχι είναι απόλυτα αποσπασμένος από τα πάθη.

3. Είναι υπέροχα δίκαιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου χαριστεί! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Αν έχεις δίκιο θα στο αναγνωρίσει. Εάν πάλι πας να του φας το δικό του δίκιο μάλλον ατύχησες: θα το παλέψει με νύχια και με δόντια και δεν σε βλέπω καλά…

4. Δεν έχει φόβο μέσα του: η αίσθηση της ελευθερίας που τον χαρακτηρίζει πηγαίνει χέρι-χέρι με την γενναιότητα ή την άγνοια φόβου που πολλές φορές απορείς εάν είναι θεότρελος ή απλά γενναίος!

5. Είναι απίστευτα δοτικός, αγαπάει, πονάει τους άλλους, αλλά παράλληλα όσο σκληρό κι αν ακούγεται δεν τους έχει ανάγκη και μπορεί –αν απαιτηθεί- να ζήσει χωρίς αυτούς. Αυτό τον κάνει να μοιάζει ότι δεν νοιάζεται, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι στοργικός, αλλά δυνατός!

Διάβασε επίσης:

Τελικά ο Υδροχόος άντρας είναι... hot or not;

5 πράγματα που ο Υδροχόος σιχαίνεται!

Πέντε «μυστικά» για την γυναίκα Υδροχόο!