Μα έχει ο Υδροχόος κουσούρια;

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα δυνατά του σημεία! Έχουμε και λέμε:

1. Μπορεί και σκέφτεται «έξω από το κουτί». Με άλλα λόγια ο Υδροχόος μπορεί να είναι κάτι σαν το πολυμήχανο Οδυσσέα. Έχει μια λύση σε κάθε πρόβλημα, ακόμα κι αν η λύση είναι… πολύ μπροστά!

2. Σου δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να τον πλησιάσεις χωρίς φόβο και να του πεις τα πάντα. Είναι αφοπλιστικά φιλικός, οικείος, ζεστός, γλυκός!

3. Ξέρει τι να πει, πότε να το πει και έχει πάντοτε την τελευταία κουβέντα! Κοινώς, είναι εύγλωττος, αλλά και άνθρωπος που αφήνει την προσωπική του σφραγίδα όπου κι αν βρεθεί!

4. Δεν ανακατεύεται ποτέ με τα πίτουρα. Ερμήνευσε το ελεύθερα. Ο Υδροχόος δεν ξοδεύει τον εαυτό του με φαύλους ανθρώπους γιατί πολύ απλά έχει φιλοσοφήσει γερά την ζωή του και το μονοπάτι του!

Πάμε και στο κλάμα τώρα!

1. Για ότι δεν ενδιαφέρεται δεν θα προσποιηθεί ότι νοιάζεται, ο κόσμος να χαλάσει. Δεν καταλαβαίνει ούτε από ευγένειες, ούτε φοβάται μην σου τραυματίσει τον εύθραυστο εσωτερικό σου κόσμο!

2. Τώρα είναι κι αύριο δεν είναι: αυτό ισχύει για όλες του τις εκφράσεις. Είπα-ξείπα. Θέλω-δεν θέλω πια. Γουστάρω-δεν γουστάρω άλλο. Προβλεψιμότητα κάτω από το μηδέν…

3. Κολλάει και δεν ξεκολλάει. Θυμάσαι αυτό που έγραψα για την φιλοσοφία της ζωής του; Ε, άπαξ και την βρει, δεν την αλλάζει με τίποτα. Ο νοών νοείτω!

4. Όταν τον παίρνει από κάτω, άστα να πάνε. Έχει τάσεις να βλέπει τα πράγματα με πεσιμισμό κι όταν τον πιάσει το στραβό του, δεν τον συνεφέρεις με τίποτα λέμε!

Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα»: Επεισόδιο 2ο: Υδροχόος, ο… πυροβολημένος

Η σκοτεινή πλευρά του Υδροχόου

5 fun facts για τον Υδροχόο!