Αν, έχει λέει! Και να δεις ένα κρύο που κάνει εκεί…
Είναι αυτό που λέμε, δεν θέλεις να δεις την ανάποδη πλευρά του. Είναι μερικές φορές που τον βλέπεις να εκφράζεται ή να κάνει πράγματα και απορείς εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο που ξέρεις κι αγαπάς!

Ορίστε η λίστα με τα 5 σκοτεινά του σημεία:

1. Κατεβάζει ρολά, κλείνει το μαγαζάκι και ψάχνεις να δεις που πήγε. Για να στο πω πιο απλά, ο Υδροχόος μπορεί να γίνει συναισθηματικά απόμακρος και ψυχρός.

2. Ωραία: ξέρουμε ότι είναι ανεξάρτητος, ελεύθερος κι ωραίος. Παρόλα αυτά, μερικές φορές το τραβάει στα άκρα και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν σε έχει ανάγκη, ότι είναι μια χαρά και χωρίς εσένα, σαν να μην μετράς ένα πράγμα. Δεν είναι έτσι, αλλά έτσι καταλήγεις να νιώθεις.

3. Μερικές φορές, τον παρατηρείς και σκέφτεσαι ότι μπορεί αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, να νοιάζεται για τους άλλους και το καλό τους, περισσότερο από ότι για εσένα και το δικό σου καλό. Δεν αληθεύει, αλλά ίσως ο τρόπος του να σε κάνει να νιώθεις ριγμένος/η.

4. Το θαυμάσιο μυαλό του και το αδάμαστο πνεύμα του, μπορεί να είναι αναπόσπαστα κομμάτια της γοητείας του, αλλά παράλληλα μπορεί να σε φέρουν στα όρια της υπομονής και της αντοχής σου: ο Υδροχόος δεν αλλάζει γνώμη, δεν υποχωρεί από τις θέσεις του σε ότι πιστεύει εκείνος ότι είναι σωστό κι εν ολίγοις, μπορεί να σου προκαλέσει πραγματική ψυχική οδύνη όταν διαφωνείς μαζί του!

5. Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι όποτε ένας Υδροχόος έχει δίκιο, εσύ έχεις άδικο ή δεν ξέρεις στην καλύτερη τι σου γίνεται. Κι έχει κι έναν μοναδικό τρόπο να σου σερβίρει την αλήθεια (ομολογουμένως) των αστοχιών, των λαθών, των μειονεκτημάτων σου… Ουφ, μα είναι τόσο επίπονος, τόσο συχνά…

Διάβασε επίσης:

Ο Υδροχόος σε 8 μόλις λέξεις

5 fun facts για τον Υδροχόο!

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού