Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, το έτος κλείνει και φεύγει με πολύ συναίσθημα, πολύ ανασκόπηση (για τον χρόνο που πέρασε), αλλά και μια καλή διάθεση να επουλώσουμε τις πληγές που άφησαν πρόσωπα ή καταστάσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θα κινηθείτε αμφότεροι στον άξονα «εγώ και οι άλλοι». Οι μεν Καρκίνοι θα ασχοληθείτε επιτέλους με όσα σας αφορούν κι όσα μπορούν να διορθωθούν και να σας κάνουν πιο ευτυχισμένους/ες, οι δε Αιγόκεροι, θα έρθετε σε μια σύγκρουση με τις προσδοκίες σας, που μόνο για καλό θα είναι: με το καλό σας εύχομαι να χαλαρώσετε, να ξορκίσετε τα «δεν» και τα «πρέπει» και να αφεθείτε λιγάκι στα θέλω σας και τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες. Οφείλω βέβαια να σας πω ότι το Φεγγάρι αυτό είναι και τυχερό, όσον αφορά τα συναισθηματικά σας: και οι δυο, οφείλετε να το ψάξετε το θέμα, διότι θα έχετε λαμπρές ευκαιρίες για… σούπερ γνωριμίες.

Κριαράκια μου, μια χαρά θα την βγάλετε με την Πανσέληνο και μάλιστα θα στρώσουν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζατε στα οικογενειακά σας! Οι Ταύροι δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, απλά θα έχετε μια φουλ γεμάτη καθημερινότητα με χιλιάδες πραγματάκια που θα πρέπει να περάσουν από το μυαλό και τα χέρια σας. Κατά τα άλλα, νηνεμία, τάξη κι ασφάλεια!

Ταύροι μου υπέροχοι, επιτέλους θα μπορέσετε όχι μόνο να εκφραστείτε, αλλά να εισακουστείτε κιόλας! Είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να μιλήσετε και να διεκδικήσετε με τρόπο όμορφο, τρυφερό και κομψό όσα επιθυμείτε!

Διδυμάκια μου εύστροφα, ήρθε η σωστή στιγμή να ισορροπήσετε λιγάκι το «πάρε-δώσε» της ζωής σας! Με ωραίο και γλυκό τρόπο, μπορείτε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, χωρίς να χρειαστεί να παίξετε παιχνίδια εξουσίας.

Λιονταράκια μου λαμπερά, ίσως νιώσετε για κανένα δεκαπενθήμερο περισσότερο ευάλωτα συναισθηματικά, περισσότερο επιρρεπή στο να απορροφήσετε όλα τα ερεθίσματα από το περιβάλλον σας και να αντιδράσετε με πολλή κατανόηση και αγάπη! Μόνο μια χάρη: μην γίνετε θύματα των συναισθημάτων σας.

Παρθένακια μου, θα είναι πολύ καλή Πανσέληνος αυτή για εσάς: και θα χαρείτε ωραίες στιγμές με φίλους και γνωστούς, και θα βοηθήσετε κάποιον που σας ξέρει με κάποιο του προβληματάκι και μια ωραία γνωριμία μπορεί να κάνετε!

Ζυγοί μου όμορφοι, ήρθε εκείνη η στιγμή που τα φώτα θα στραφούν επάνω σας! Θα έχετε την ευκαιρία να την βγείτε μπροστά, να φανείτε, να κάνετε εντύπωση και να κλέψετε την παράσταση! Τι περιμένετε; Να θυμόσαστε όμως ότι όλα αυτά θα τα κάνετε με γλύκα, κι όχι εγωκεντρισμό: αυτό είναι και το νόημα της Πανσελήνου στον τρυφερό και δοτικό Καρκίνο.

Σκορπιουδάκα και Ψαράκια μου, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Σκορπιό και τον Άρη στους Ιχθύς, η Πανσέληνος, μόνο χαρές θα σας φέρει. Είστε από τους πολύ τυχερούς, με τους Σκορπιούς να γοητεύουν και να εξαπλώνουν την χάρη τους και τους Ιχθύς, να διεκδικούν και να κερδίζουν στο παιχνίδι του έρωτα. Μην το σκέφτεστε, δράστε και δρέψτε σούπερ αποτελέσματα!

Τοξότες μου, έχετε Δία και Ερμή στο ζώδιο σας, ενώ η Πανσέληνος έρχεται απλά να σας θυμίσει πως τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο πρόσωπο, ίσως ήρθε η ώρα να τα εκφράσετε και μάλιστα άφοβα. Οι δεσμευμένοι, απολαύστε ηδονικές στιγμές με το έτερο ήμισυ, ενώ πολύ τρυφερότητα θα παίζει ανάμεσα σας!

Υδροχόοι μου καλοί, δεν θα υπάρξει μικρο-πρόβλημα στην καθημερινότητα σας που δεν θα βρει λύση! Το μυστικό είναι… να μην προσπαθείστε να το φτιάξετε και αν αφήσετε λιγάκι και το συναίσθημα σας να ξεμπλοκάρει από τους περιορισμούς που οι ίδιοι/ες έχετε θέσει (π.χ. να μην εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας), θα δείτε πόσα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καθημερινότητα σας, θα σας ερωτευτούν κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Διάβασε επίσης:

Τι θα ήταν τα 12 ζώδια εάν ήταν χριστουγεννιάτικα δώρα;

Το κατάλληλο και αυστηρώς ακατάλληλο δώρο για κάθε ζώδιο

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού