Τι μπορεί να είσαι ταυτόχρονα ή τι μπορεί να είσαι και να μην είναι κάποιος άλλος με το ίδιο ζώδιο με εσένα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είσαι παρορμητικός και ριψοκίνδυνος, ενώ μπορεί να φαίνεσαι κι απόμακρος ή ψυχρός σε κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι άνθρωπος που δεν φοβάται την δουλειά, αρκεί… να σηκωθείς από τον καναπέ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενώ όλοι σε ξέρουμε για τρομερά κοινωνικό, μπορεί να είσαι εκείνος ο τύπος που κάθεται και παρατηρεί τους πάντες και τα πάντες και σιωπηλός κάνει τους λογαριασμούς του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συναισθηματικός τύπος, στήριγμα για όλους, μέχρι να σου γυρίσει το μάτι ανάποδα και να γίνεις επίμονα επίπονος!

ΛΕΩΝ: Πιάνεις άκρο ή ιδέα μου είναι; Μπορείς να είσαι το πιο καλό παιδί ή ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να γνωρίσει κανείς. Το τερμάτισες λέμε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σου καταλογίζουμε την υπερκινητικότητα και την υπερβολική σκέψη κι ανάλυση. Έλα όμως που όταν στην βαρέσει μπορεί να γίνεις ο τύπος που αράζει και δεν κουνάει ούτε μυ!

ΖΥΓΟΣ: Θα σε χαρακτηρίσω πράο και γλυκό άνθρωπο, αλλά κάποιοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να γίνεις κι ανθρωποφάγος… με την γκρίνια σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φυσικά και θα γίνεις χαλί να σε πατήσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, είσαι κακό σκυλί που δαγκώνει χωρίς μάλιστα να το καταλαβαίνει κι απορείς γιατί δεν σου κάνουν και χαδάκια στο κεφάλι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είτε θα ασχολείσαι με πολύ high πράγματα, είτε θα βαριέσαι τα πάντα και θα ασφυκτιάς στο πετσί σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για κάποιον που πολλοί χαρακτηρίζουν ακόμα και ντροπαλό / μετρημένο / μαζεμένο, μπορεί να γίνεις πολύ bitch μερικές φορές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Του ύψους και του βάθους κι εσύ ματάκια μου! Άγγελος ή διάολος, ανάλογα με την ώρα, το κέφι, το μαλλί και το τακούνι. Άντε μην αρχίσω τώρα!

ΙΧΘΥΕΣ: Γενικά είσαι κοινωνικό παιδάκι με τάσεις απομόνωσης. Υπάρχει βέβαια κι η πιθανότητα να γνωρίσουμε κι Ιχθύ που να γουστάρει το μέσα και να ασφυκτιά με το έξω…

Διάβασε επίσης:

Πήρε φωτιά… η κουζίνα σου; Δες πώς θα την σβήσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

7 πράγματα που μόνο αν είσαι ΣΚΟΡΠΙΟΣ, καταλαβαίνεις!

4 ζώδια που δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν πολιτικοί

Το ταίρι ενός Ζυγού πρέπει να...