ΚΡΙΟΣ: Ενεργεί αστραπιαία, ορμάει στην κουζίνα, ρίχνει μια πετσέτα στη φωτιά, αποφασίζει ότι δεν είναι αρκετή, ρίχνει και την ποδιά, ένα ταψί, ένα τηγάνι, τα πιάτα, το τραπέζι της κουζίνας, το ψυγείο, τις καρέκλες κι όταν η φωτιά σβήσει… δεν έχει πια κουζίνα. Όχι ότι είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του, ιδέα σου…

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργεί αστραπιαία και… αδειάζει το περιεχόμενο του ψυγείου για να μην χαλάσουν τα φαγητά και τα κατεψυγμένα με τόση… ζέστη τριγύρω. Αμαρτία είναι…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινάει να χτυπάει όλα τα κουδούνια των γειτόνων του δεξιά κι αριστερά, φωνάζοντας ‘’Βοήθεια!’’, τραβάει φωτογραφία, την ποστάρει στο Instagram κι απαντάει και στα σχόλια που του κάνουν Like στο Facebook! Η φωτιά, βαριέται, και σβήνει από μόνη της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σύνελθε! Θα άφηνε ποτέ ο Καρκίνος το σπίτι του να πάρει φωτιά? Έχει εγκαταστήσει τα καλύτερα συστήματα πυρόσβεσης που υπάρχουν. Πρόσεχε σε ποιον μιλάς!

ΛΕΩΝ: Ρίχνει πρώτα λάδι στη φωτιά για να γίνει γιγάντια, έτσι ώστε όταν (κι αν) καταφέρει να την σβήσει, να μιλούν όλοι για έναν ήρωα! Αμ, πως!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απλά τα πράγματα: παίρνει τον πυροσβεστήρα, (που έχει πάντα δίπλα στην κουζίνα) σβήνει τη φωτιά και ξεκινάει να βρει ποιος άφησε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό, γιατί εκείνος μια φορά, τέτοιες αηδίες δεν κάνει!

ΖΥΓΟΣ: Κινδυνεύει να κάψει το σπίτι του γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να αρχίζει να φωνάζει ‘’φωτιά, βοήθεια’’ ή να καλέσει την Πυροσβεστική. Στο μεταξύ, ανησυχεί αν προσπαθώντας να σβήσει την φωτιά, χαλάσει κανένα νύχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλεί την Πυροσβεστική και αναρωτιέται αν έπιασε φωτιά επειδή ξέχασε το μάτι ανοιχτό με το λάδι πάνω, ή αν όντως είναι θύμα εμπρησμού από κάτι τεντιμπόηδες που τον είχαν βάλει στο μάτι στην Γ’ Δημοτικού. Θα το ερευνήσει περαιτέρω το θέμα. Δε θα το αφήσει έτσι…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίζει ότι μπορεί να σβήσει την φωτιά με την βοήθεια του νεροπίστολου που έχει φυλάξει από τα μαθητικά του χρόνια. Με λίγη τύχη και λίγο Δία, να μου το δεις ότι θα τα καταφέρει. Αυτά βλέπω και τραβάω τα μαλλιά μου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνει αναπάντητη στην Πυροσβεστική. Δεν τον νοιάζει κι αν καεί το σπίτι ολόκληρο. Το έχει ασφαλίσει τρεις φορές και παλάτι θα του φτιάξουν. Εμ, Αιγόκερως είναι αυτός! Έχει τον τρόπο του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βλέπει τη φωτιά, τρομάζει, αλλάζει γνώμη, η φωτιά κανονικά οφείλει να φοβάται εκείνον, χτυπάει την πόρτα του Καρκίνου, παίρνει τον πυροσβεστήρα, σβήνει το φωτιά, τραβάει φωτογραφίες, ποστάρει, μαζεύει Like και αυτοχρίζεται ο Σωτήρας της πολυκατοικίας. Φάτε τη σκόνη μου Δίδυμε και Λέοντα! Χα!

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού καταλάβει ότι πρόκειται περί πυρκαγιάς ολόκληρης και δεν ψήνει η μάνα του στην σχάρα που δεν έχουν, μπιφτέκια που δεν τρώει, επειδή είναι χορτοφάγος, λιποθυμάει και αφήνει τα πάντα στην τύχη. Στο τέλος τον σώζει ο Παρθένος και ζήσαμε καλά κι αυτοί καλύτερα!

Διάβασε επίσης:

Οι φάσεις ενός Σκορπιού!

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σίγουρα θα σε σνομπάρουν!

Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα σε αγαπούν ό,τι κι αν τους κάνεις;