ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ πιο τρυφερός από όσο δείχνει και δεν έχει υπομονή με τους κλαψιάρηδες ανθρώπους.

KRIOS

ΤΑΥΡΟΣ: Μετανιώνει για κάποιες συμπεριφορές του (π.χ. πείσμα), αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ. Επίσης, αν τον προσεγγίσεις με το μαλακό, πιθανότατα να σου κάνει όποια χάρη του ζητήσεις. Θέλει τρόπο…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλές φορές επιδιώκει να μένει μόνος του, αλλά τον κυνηγάει η δημοτικότητα του, ενώ κρατιέται πολλές φορές και δεν λέει αυτό που πραγματικά σκέφτεται για να μην προσβάλλει κάποιον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιπαθεί περισσότερους από όσους μπορείς να φανταστείς και δεν συγχωρεί το ψέμα.

ΛΕΩΝ: Βαριέται πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις, ενώ γουστάρει και να κλείνεται στον εαυτό του για να «αυτογιατρεύεται».

LEON

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ναι, είναι σνομπ, αλλά κυρίως, διανοητικά σνομπ. Επίσης έχει πολύ μικρή εκτίμηση για τα άτομα που άγονται και φέρονται.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να σε πληγώσει με όσα σου πει, αν τον φέρεις στα άκρα. Όσο αγαπάει την ηρεμία, τόσο διασκεδάζει με τα δυναμικά άτομα. Οξύμωρο, αλλά αληθινό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αμφισβητεί τον εαυτό του πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις και μετανιώνει για πολλά τα οποία ΠΟΤΕ δεν θα τα παραδεχτεί εάν τον προκαλέσεις δημόσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιο υπεύθυνος από όσο του καταλογίζεις, αλλά παράλληλα ευχαρίστως θα τα βρόνταγε όλα και θα εξαφανιζόταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ποτέ μην συμπεράνεις ότι τον έχεις καταλάβει. Κρύβει πολλά τα οποία ΠΟΤΕ δεν θα στα εμπιστευτεί και επιπλέον, απεχθάνεται όσους πάνε να τον ψυχολογήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστεύει ότι οι περισσότεροι γύρω του, είναι τρελοί! Επίσης όμως πιστεύει ότι μπορεί να τους κάνει ότι θέλει!

ΙΧΘΥΕΣ: Γίνεται σκληρός όταν προδοθεί, σε σημείο αναλγησίας. Επίσης, έχει διαστροφική αίσθηση του χιούμορ! Ω, yes!

Διάβασε επίσης:

Αν τα 12 ζώδια ήταν παπαράτσι

AstroQuiz: Ποιο ζώδιο δίνει τα καλύτερα φιλιά;

Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!