Μα ένα τόσο όμορφο και μούρλια ζώδιο, μπορεί να έχει μια πλευρά που… δεν θα ήθελα να δω;;;!!!

Μα φυσικά και έχει, όπως κάθε ζώδιο μάλιστα. Ο Ζυγός που ξυπνάει το ζώο μέσα του –αγάπη μου- είναι ο Ζυγός… «μη σου τύχει». Γιατί όσο αθώα όμορφος μοιάζει στο απέξω, τόσο σκοτεινιά μπορεί να ανατέλλει στο από μέσα…

Έχουμε και λέμε:

1. Μπορεί να ξέρει να παίζει με τα λόγια τόσο όμορφα, που όταν του την βαρέσει(ς) άσχημα, αρχίζει να σε πουλάει ή να σου πουλάει παραμύθι, αφού κι εσύ είσαι τόσο… χαλβάς για να το καταπιείς. Με άλλα λόγια, πρόσεχε, γιατί ο Ζυγός μπορεί με τα λόγια του, να σε χειραγωγήσει και να σε τρελάνει κυριολεκτικά.

2. Μπορεί να περάσει -χωρίς να το καταλάβεις- από το χιούμορ στην ειρωνεία και τον σαρκασμό, ενώ όταν θυμώσει, ξέρει να μιλάει πολύ καλά… γαλλικά, με προφορά… νταλικέρη!

3. Όταν πληγωθεί ο Ζυγός, θα προσπαθήσει να το ξορκίσει κάπως, αλλά αν μιλάμε για μεγάλο τραύμα, τότε μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του και να μην μιλιέται για πολλές μέρες. Γίνεται πολύ δυσάρεστος και αγενής, προσπαθώντας να τους κλείσει όλους απέξω.

4. Ο Ζυγός που είναι πληγωμένος… αλλάζει. Δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος. Κόβει δεσμούς, γυρνάει πλάτη, παύει να υπάρχει για το πρόσωπο που τον πλήγωσε… Τέλος.

5. Είναι μανούλα γλυκιά σε ένα πολύ σπαστικό πράγμα: στο λεγόμενο «passive- aggressive». Δηλαδή, εκείνη την παθητικοεπιθετική συμπεριφορά που σε βγάζει από τα ρούχα σου. Δεν λέει αυτό που θέλει καθαρά και ξάστερα, δεν συμφωνεί και δεν διαφωνεί με αυτό που του προτείνεις, αλλά είναι δυσαρεστημένος και δεν ικανοποιείται με ότι κι αν κάνεις και τα σχετικά… όμορφα! Σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, αλλά άκρη δεν βγάζεις!

6. Επειδή θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, πάση θυσία, ένας Ζυγός, είναι ικανός να αγνοήσει πολλά πράγματα και χειρότερα ακόμη, μπορεί να κάνει πολλά… άσχημα πραγματάκια (όπως το να πει ψέματα), για να κρατήσει τα πράγματα ήρεμα… Να φοβάσαι τον Ζυγό που δεν ταράζεται με τίποτα… Κάπου έχει ένα πτώμα κρυμμένο, αλλά δε θα μάθεις ποτέ πού!

7. Τέλος να θυμάσαι ότι όταν τον πιάσει το στραβό του, ξεκινάει ένα δράμα, που η Αρχαία τραγωδία, μοιάζει κωμωδία μπροστά του! Ξέρει να μυξοκλαίει σε άπειρες versions και με σπαστικά εφευρετικούς τρόπους, με απώτερο σκοπό πάντα, όοοοοοχι να σου σπάσει τα νεύρα, αλλά να περάσει το δικό του! Λυσσασμένος λέμε!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τoν Ζυγό σε 5 λέξεις

Γιατί χρειάζεσαι έναν Ζυγό στην ζωή σου!

Άντρας Ζυγός: Hot or not?

4 δυνατά και αδύναμα σημεία του Ζυγού

7 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Ζυγό!

Σου δίνω 6 καλούς λόγους για να ΜΗΝ τα βάλεις με έναν Ζυγό!

5 πράγματα που ο Ζυγός κάνει καλύτερα από τα άλλα ζώδια

Η Μάνα Ζυγός: Η μονίμως περιποιημένη μαμά που γοητεύει τους πάντες