Φυσικά θα του ταίριαζαν κι άλλες τόσες, αλλά πως σε μερικές λεξούλες να χωρέσω όλη του την ομορφιά και το μεγαλείο ενός Ζυγού;

Ζ = Ζηλευτός! Ένα πλάσμα που χαίρεσαι να το βλέπεις και να το συναναστρέφεσαι, πως να μην είναι ζηλευτό; Ζηλευτός για την ομορφιά την εσωτερική και την εξωτερική του, την μετρημένη, μα γλυκιά κι όσο πρέπει θαρρετή προσωπικότητα του, ζηλευτός που μπορεί να είναι αγαπητός όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ισορροπώντας σωστά σε κάθε δυνατή κατάσταση με την οποία μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος!

Υ = Υπέροχος, τόσο απλά! Ο Ζυγός είναι η επιτομή της γοητείας και της σωστής δόσης μυαλού! Δεν του λείπει τίποτα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα κι από κανέναν!

Γ = Γητευτής! Δεν είναι απλά γοητευτικός! Όχι! Αυτό δεν είναι αρκετό για να τον περιγράψει! Είναι ο ίδιος ένας καταπληκτικός γητευτής, που κατέχει την τέχνη του γοητεύειν. Χωρίς να το έχει διδαχτεί, έμφυτα σχεδόν, γνωρίζει πως να μαγεύει τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν και πάντα κατορθώνει να τα φέρει εκεί που θέλει, να κάνουν αυτό που εκείνος θέλει!

Ο = Όμορφος! Είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο είναι όμορφος γιατί κουβαλάει τον σπόρο της ισορροπίας και της ουσιαστικής ομορφιάς, αλλά γιατί γνωρίζει και το πως να δημιουργεί, πως να μεταδίδει αυτή την ομορφιά στους ανθρώπους γύρω του. Ο Ζυγός όπου και να τον βάλεις, θα σου φτιάξει το περιβάλλον, θα εξομαλύνει καταστάσεις, θα κάνει τους ανθρώπους πιο δεκτικούς και πιο ήπιους!

Σ = Συνετός! Ξέρει να κρατάει αποστάσεις, ξέρει πότε πρέπει να επιμείνει και πως, ξέρει τι πρέπει να κάνει για είναι ευτυχισμένος κι ο ίδιος και τα πρόσωπα που αγαπάει. Είναι σωστός στις επιλογές του, είναι σωστός στις πράξεις του και είναι σωστός –πάνω από όλα- γιατί βάζει τους ανθρώπους πρώτους στην ζωή του και μετά τον εγωισμό του! Να τα λέμε κι αυτά!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τoν Παρθένο σε 8 λέξεις

Πώς περνάει ο Ζυγός μια άψογη ημέρα;

Ας πρόσεχες - Μολις μπήκες στη μαύρη λίστα του Ζυγού!