Πολλά έχουν γραφτεί για τον Ζυγό, πολλά κλισεδάκια και πολλές ανακρίβειες. Ήρθε η ώρα να σου πούμε και μερικά πραγματάκια που ίσως δεν τα γνώριζες, ή… δεν φαίνονται με γυμνό μάτι!

1. Πίσω από όλη την ευγένεια, την καλή διάθεση να κάνει ένα βήμα πίσω στον καυγά, κρύβεται ένα γερό μυαλό που έχει τις δικές του απόψεις για τα πράγματα και δεν θα του της αλλάξεις με τσαμπουκά, όσο και να χτυπιέσαι κάτω.

2. Πράγμα που με φέρνει στο επόμενο θέμα: Ο Ζυγός κυνηγάει πάντα αυτό που θέλει και δεν κάνει πίσω, δεν νερώνει το κρασί του και δεν σταματάει. Απλά, δεν θα τον πάρεις χαμπάρι, γιατί δεν δημιουργεί κύματα όταν κινείται.

3. Συγχωρεί χωρίς δεύτερη σκέψη… Δεν ξεχνάει όσος καιρός κι αν περάσει.

4. Προτιμάει να χάσει ένα επιχείρημα, από ένα σωστό, καλό φίλο. Είναι λογικός και δεν παρασύρεται από τοσυναίσθημα κατά αυτόν τον τρόπο.

5. Δεν του αρέσει να μένει μόνος του, εκτός κι αν, ως εναλλακτική επιλογή, έχει να διαλέξει μια πολύ κακή παρέα…

6. Είναι τρομερά γενναιόδωρος γιατί δεν δένεται με την ύλη, απλά ξέρει να την απολαμβάνει.

7. Κατά συνέπεια, απεχθάνεται τους τσιγκούνηδες ανθρώπους.

8. Αν κάτι πάει στραβά, πήγε. Δεν θα κάτσει να το υπεραναλύσει, ούτε θα επιτρέψει στον εαυτό του να πέσει στα πατώματα να πεθάνει για κάθε στραβή που θα του συμβεί ή για κάθε λάθος που ο ίδιος θα τύχει να κάνει. Τσου. Η ζωή, συνεχίζεται.

9. Τον καυγά θα τον αποφύγει –αν μπορεί- αλλά αν δεν μπορεί, θα σε τσακίσει στα επιχειρήματα (και θα βρει το δίκιο του) κι ενδέχεται και να σε στείλει και αδιάβαστο και σε βουλώσει!

10. Κι ενώ οι φήμες λένε ότι είναι αναποφάσιστος, η αλήθεια είναι ότι δεν του αρέσει να απογοητεύεται και παιδεύεται αρκετά για να καταλήξει κάπου. Όμως όταν ρίξει άγκυρα… μένει!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τoν Ζυγό σε 5 λέξεις

Αυτά είναι τα 6 πιο ζηλιάρικα ζώδια!

Τα top 6 ζώδια που είναι... ψυχοβγάλτες!