Το ξέρεις ότι χρειάζεσαι έναν Λέοντα στην ζωή σου; Όχιιιιι;;; Ε, κάτσε να διαβάσεις λοιπόν! Θα σου δώσουμε 6 καλούς λόγους, γιατί οπωσδήποτε ένα Λιοντάρι, πρέπει να το έχεις από κοντά!

1. Γιατί είναι προστατευτικός και θα κάνει τα πάντα για εσένα, αρκεί να είσαι εντάξει μαζί του! Ο Λέοντας, για εκείνους που αγαπάει, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να είναι καλά! Δεν θέλει να βλέπει την στενοχώρια στα μάτια σου, γιατί πονάει κι ο ίδιος!

2. Επειδή είναι πιστός. Είναι σταθερός. Δεν θα σου γυρίσει την πλάτη στην πρώτη αναποδιά και δε θα σε ξεχάσει μήτε στα εύκολα, μήτε στα δύσκολα! Είναι ο ίδιος πρώτα από όλα, σταθερή αξία!

3. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις έναν Λέοντα δίπλα σου και να μην περάσεις καλά! Δεν θα σε αφήσει να στενοχωρηθείς, δεν θα σε αφήσει λεπτό χωρίς φροντίδα και κυρίως, επειδή είναι το παιδί-καλοκαίρι, θα σε ανεβάσει στον 7ο ουρανό!

4. Γιατί όταν έχεις δίπλα σου ένα Λιοντάρι, ξέρεις πως αυτό που βλέπεις, αυτό είναι! Δεν θα κρυφτεί, δεν θα σου παίξει παιχνίδια, θα σε γοητεύσει με την προσωπικότητα του και δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τερτίπια ή κόλπα! Είναι 100% αληθινός και γνήσιος!

5. Μαζί του θα μάθεις ένα σπουδαίο μάθημα: να μην κολλάς στην αποτυχία, ή στην πρώτη αναποδιά! Το Λιοντάρι έχει θάρρος, βλέπει πάντα μπροστά, δεν πτοείται επειδή κάτι δεν πήγε καλά! Βλέπε, θαύμαζε και μάθε!

6. Για το τέλος άφησα το καλύτερο! Ο Λέων, ξέρει καλά ένα πράγμα: πως να αγαπάει… να αγαπάει με εκείνη την αγάπη που σε αφήνει ελεύθερο να αναπνέεις, να υπάρχεις, να νιώθεις δίπλα του, ίσος προς ίσο. Δεν θα σε καταπιέσει ποτέ, δεν θα σου ζητήσει να κάνεις τίποτα που δεν θέλεις, δεν θα σε κρατήσει με το ζόρι, αλλά με την αγάπη του και μόνο!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τo Λιοντάρι σε 8 λέξεις

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τους Λέοντες