Ποια ζώδια είναι εκείνα που τείνουν να είναι πιο ώριμα από τα άλλα; Ποια είναι περισσότερο teenagers από όσο θα… ήθελες;

  • Είναι ώριμος/η και παίρνει αποφάσεις αφού τις σκεφτεί καλά, συνυπολογίζει τις πληροφορίες που έχει μαζέψει από την εμπειρία των άλλων και συνήθως, δεν βάζει τον εγωισμό του πιο πάνω από εκείνο που είναι ορθό να πράξει: Αιγόκερως 100%, Ταύρος 90% (του τρώει ποσοστό το πείσμα του), Σκορπιός 70% (του τρώει ποσοστό ή εμμονή του), Λέων και Παρθένος 80% (μερικές φορές, έχουν την τάση να υπεραναλύουν τα πράγματα και τους προκαλεί αναποφασιστικότητα αυτό).
  • Είναι άτομο που θα ακούσει τι έχουν να του πουν οι άλλοι (η εμπειρία τους), θα σκεφτεί πριν πράξει, αλλά στο τέλος θα κάνει εκείνο που θέλει, ακόμα κι αν ψυλλιάζεται ότι θα φάει φόλα! Δίδυμος - Καρκίνος 100%, Ζυγός 90% (χάνει στο ότι είναι παρορμητικός μερικές φορές), Ιχθύς 70% (είναι περίεργη περίπτωση ανθρώπου που μπορεί να φανεί και πολύ ώριμος μερικές φορές)
  • Είναι οι αιώνιοι έφηβοι όσον αφορά τις αποφάσεις που θα πάρουν και το πως θα καταλήξουν σε αυτές! Κριός 100%, Τοξότης 95% και Υδροχόος 90%. Κι οι τρείς δεν φοβούνται να ρισκάρουν, άρα το πως θα πάρουν τις αποφάσεις τους, είναι θέμα κεφιού! Εξαίρεση αποτελεί ο Υδροχόος που όταν το θέλει, είναι 100% ώριμος και σοβαρός στις κινήσεις του!