"Ξέρεις τι έχω εγώ αγάπη μου;"

Έχω ομορφιά!

Μα φυσικά αναφερόμαστε στον Ταύρο, τον Ζυγό και τον Ιχθύ! Τρία ζώδια που έχουν αναμφισβήτητα αβάντες όσον αφορά την ομορφιά, όχι μόνο την εξωτερική, αλλά και την εσωτερική. Εκπέμπουν αυτό το κάτι, που τα κάνει να μοιάζουν λες κι έχουν μέλι!

Έχω χάρη!

Όπου πάω ξεχωρίζω, δεν μοιάζω με κανέναν και όλα επάνω μου δείχνουν ότι έχω κάτι το μοναδικό που στις ημέρες μας σπανίζει: Έχω χάρη, έχω μια έμφυτη αρχοντιά που αμέσως γίνεται αντιληπτή. Αυτό ταιριάζει γάντι στον Καρκίνο, στην Παρθένο και στον Τοξότη, τα τρία ζώδια που αλλάζουν τον αέρα, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν!

Έχω ομορφιά και μυαλό!

Δίδυμος, Λέων, Αιγόκερως! Ο τρομερός συνδυασμός που έχουν αυτά τα τρία ζώδια, τα κάνει ακαταμάχητα. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο Δίδυμος είναι σέξι κι έξυπνος, ο Λέων, γοητευτικός και κοφτερός και ο Αιγόκερως, στιλάτος και διαβολεμένα διορατικός!

Έχω πολλά νεύρα και μαύρη ζώνη στο καράτε!

Κριός, Σκορπιός, Υδροχόος! Η τριάδα που μπορεί να τα έχει όλα (και ομορφιά και μυαλό και χάρη), αλλά θα εστιαστεί στο ότι μπορεί πολύ άνετα να σου παίξει μια και να σε αφήσει σέκο! Ε, είπαμε! Ο καθένας με τα ταλέντα του κι αυτοί οι τρεις με τα δικά τους!