Ζώδια σήμερα 5/3: Σπάσε τη ρουτίνα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 5/3: Σπάσε τη ρουτίνα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Μέχρι αργά το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, δημιουργώντας μας την τάση να απελευθερωθούμε από κάθε συναίσθημα που μας εγκλωβίζει στο παρελθόν και δε μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Από την άλλη, η ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, τα ίδια και τα ίδια, που βιώνουμε, μας δημιουργούν βαρεμάρα, γι’ αυτό θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που θα μας ξαναδώσει τον ενθουσιασμό και θα μας ανεβάσει τη διάθεση. Από το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και το συναισθηματικό μας κομμάτι θα αρχίσει να επιβάλλεται στα θέλω και τις επιθυμίες μας. Πιο ευσυγκίνητοι, πιο εύκολοι στο να επηρεαστούμε από όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον μας και να αλλοιωθεί η εικόνα και η κρίση μας θα βάλουμε στην άκρη τα «δικά» μας για να στηρίξουμε, να παρηγορήσουμε ή να βοηθήσουμε τους άλλους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Ιχθύες οι πρώτοι κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα αφήσετε την σκυτάλη στους δεύτερους ωστόσο δε θα χάσετε ούτε λίγο από τη γοητεία σας. Όσο για σας Ψάρια, διαισθάνεστε τι θέλουν οι άλλοι γύρω σας κι αυτό τους παρουσιάζετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες αρκετά ευτράπελα και «κουλά» συμβαίνουν στο σπίτι ή τη δουλειά σας και δεν είναι εύκολο για σας να επιβληθείτε ή να βάλετε τάξη. Ίσως όμως είναι προτιμότερο να αδιαφορήσετε και να μη δώσετε μεγάλη σημασία, αφού τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μόνο μια μέρα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το παν είναι να δείτε τι θέλετε εσείς πιο πολύ και εκεί να στοχεύσετε, ακόμα κι αν έρχεται κόντρα με τις επιθυμίες άλλων. Στο κάτω-κάτω, ο καθένας φροντίζει για τον εαυτό του.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved