Ζώδια σήμερα 1/3: Ο Μάρτιος καταφτάνει με εκπλήξεις κι αλλαγές!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 1/3: Ο Μάρτιος καταφτάνει με εκπλήξεις κι αλλαγές!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019

Αποχαιρετώντας η Αφροδίτητον Αιγόκερω θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, που κι αυτός είναι στα... τελευταία του, αιφνιδιάζοντάς μας και υπενθυμίζοντάς μας ότι στάνταρ δεν υπάρχουν στον έρωτα. Όλα μπορεί να ανατραπούν ξαφνικά, να εκπλαγούμε δυσάρεστα, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε άμεσα αντανακλαστικά και να αντιδράσουμε. Το ζητούμενο είναι να καταλάβουμε ότι αν δεν κάνουμε εμείς τίποτα να αλλάξουμε μια κατάσταση, η αλλαγή θα έρθει από την άλλη πλευρά και δε θα μας αρέσει.Το απόγευμα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο, φέρνοντας γρήγορα τη... θεραπεία, καθώς πιο εκλογικευμένη και αποστασιοποιημένη στάση θα μας δώσει μια διαφορετική οπτική για τα αισθηματικά μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί των τελευταίων ημερών είναι η τελευταία φορά που δοκιμάζεστε, οπότε κουράγιο. Προς το παρόν όμως οι απρόσμενες εξελίξεις, οι απότομες αλλαγές και οι δυσάρεστες εκπλήξεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας θα σας αφήσουν άναυδους. Προκοπή θα δείτε εσείς των πρώτων ημερών και στα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

Υδροχόοι, ήρθε κι η δική σας στιγμή να λάμψετε και να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον. Χαρείτε την! Κυκλοφορήστε, συναναστραφείτε με καινούργιο κόσμο, κάντε γνωριμίες! Έχετε ένα περίπου μήνα να πετύχετε τα καλύτερα για την προσωπική σας ζωή.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, εντάξει, δε σας αρέσουν, όμως κάποιες αλλαγές στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας, θα το δείτε ότι είναι για το καλό σας! Μπορεί να είναι λίγο τρελιάρικο το κλίμα στο περιβάλλον σας, αλλά όχι δυσάρεστο!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved