Ζώδια σήμερα 23/2: Σκάψε και θα βρεις πολλά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/2: Σκάψε και θα βρεις πολλά

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνομε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το μυαλό μας θα αρχίσει -στα καλά του καθουμένου- να κάνει διάφορα σενάρια, θα γίνουμε πιο καχύποπτοι και δύσπιστοι. Έχουμε την αίσθηση ότι κάτι πάει στραβά και πρέπει να βρούμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από ανθρώπους και καταστάσεις, γι' αυτό θα αρχίσουμε το ψάξιμο. Κι όντως μπορεί να ανακαλύψουμε πολλά ή μάθουμε για διάφορα που γίνονται στο παρασκήνιο. Επιπλέον, μυστικά, εξομολογήσεις αλλά και στοιχεία ή πληροφορίες που θα μας αποκαλυφθούν, θα είναι πολύτιμα και ίσως, αν τα αξιοποιήσουμε την κατάλληλη στιγμή, να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση. Επίσης, υπονοούμενα, καυστικά σχόλια και black humor είναι από τα... διασκεδαστικά στοιχεία της μέρας!

Παραδίδεις κι εσύ μαθήματα στο φλερτ; Αυτοί οι έξι πάντως είναι κορυφαίοι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι, ερευνήστε σε βάθος, διασταυρώστε και αξιολογήστε σωστά όσα μάθετε γιατί μπορεί να γίνουν ο άσσος στο μανίκι σας. Πάντως, αν έχετε κάποιο στόχο στην προσωπική σας ζωή, οι μέθοδοι που θα εφαρμόσετε τώρα θα φέρουν αποτέλεσμα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι, αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν ξεκινήσετε την... εκκαθάριση, σιγουρευτείτε ότι είναι κατάλληλη η στιγμή γιατί το να ξέρετε πότε να δώσετε μια μάχη είναι σημαντικός παράγοντας για να την κερδίσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved