Παραδίδεις κι εσύ μαθήματα στο φλερτ; Αυτοί οι έξι πάντως είναι κορυφαίοι!

Μάθε αν ανήκει και το δικό σου ζώδιο στη λίστα

Παραδίδεις κι εσύ μαθήματα στο φλερτ; Αυτοί οι έξι πάντως είναι κορυφαίοι!

Σε μερικούς ανθρώπους το φλερτ είναι κάτι που τους βγαίνει εντελώς ανεπιτήδευτα, με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να καταφέρνουν να προσελκύουν τους άλλους. Τους βγαίνει τόσο αβίαστα το να φλερτάρουν που νομίζεις πως είναι καθημερινή τους συνήθεια. Αυτό είναι που τους δίνει και μία γοητευτική αυτοπεποίθηση, ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

Παρακάτω θα δεις τη λίστα με τα 6 ζώδια που είναι εξπέρ στο φλερτ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο κορυφαίος στο είδος. Ένα από τα πιο γοητευτικά και ρομαντικά ζώδια που φλερτάρει με πολύ διακριτικό τρόπο. Έχει άνεση στο λόγο, ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και οι φιλοφρονήσεις-κομπλιμέντα βγαίνουν αβίαστα από το στόμα του, συνοδευόμενα από ένα σαγηνευτικό χαμόγελο που κλέβει καρδιές. Έτσι κάνει το άτομο που τον ενδιαφέρει να νιώθει όμορφο και ξεχωριστό, σαν να είναι το πιο σημαντικό στον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Δίδυμου, είναι άνθρωποι κοινωνικοί, πνευματικοί και ανοιχτόμυαλοι. Είναι «ζωντανοί», δε διστάζουν να φλερτάρουν το αντικείμενο του πόθου τους, κάνοντάς του ένα κομπλιμέντο που θα το κολακεύσει και θα το κάνει να νιώσει πιο άνετα. Όταν ενδιαφέρονται για κάποιο πρόσωπο πραγματικά, θα το πουν άμεσα. Ωστόσο, όσο εξωστρεφείς κι αν είναι, δε θα πλησιάσουν κατευθείαν. Στέκονται στην άκρη, παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του και έπειτα θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ζεστός, χαρισματικός, ερωτικός, που θέλει να γίνεται (και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει) το κέντρο της προσοχής. Του αρέσει να φλερτάρει, αφού είναι μέρος του κοινωνικού παιχνιδιού και βρίσκει πολύ διασκεδαστικό να κερδίζει τους άλλους με το όμορφο παρουσιαστικό του, το λόγο και τα αστεία του. Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να παραπλανήσει ενώ φλερτάρει, όμως είναι «γνήσιος» άνθρωπος και εννοεί την κάθε λέξη που λέει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί, μυστηριώδεις και… πονηροί. Είναι εξαιρετικοί συνομιλητές και μπορούν να ανοίξουν κουβέντα με τον οποιοδήποτε, οπουδήποτε. Ωστόσο, λίγα είναι αυτά που θα αποκαλύψουν για τον εαυτό τους, ενώ θα μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, κρατώντας ζωντανό το μυστήριο και το ενδιαφέρον του. Είναι άνθρωποι περίπλοκοι, ευαίσθητοι που απολαμβάνουν το φλερτ και γνωρίζουν πολλές τεχνικές του. Είναι ικανοί να αποπλανήσουν τον καθένα με ένα χαμόγελο ή μία μόνο ματιά.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πεισματάρηδες τολμηροί και ερωτευμένοι με τη ζωή. Το φλερτ είναι μία διαδικασία που τους βγαίνει εντελώς φυσικά κι αβίαστα και όταν εντοπίζουν έναν «στόχο», τον κυνηγούν χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες. Ξέρουν όλα τα κόλπα και το στιλ που φλερτάρει είναι διασκεδαστικό παρά πιεστικό, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να εντυπωσιάσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Επίσης, δεν τους νοιάζει τι γνώμη θα σχηματίσει και αυτό είναι που τους ωθεί να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα «Ψαράκια» είναι ευαίσθητα και με έντονη διαίσθηση, όμως, παρ’ όλο που πολλοί τα θεωρούν ντροπαλά είναι master στο φλερτ! Μόλις καταλάβουν το χαρακτήρα του άλλου προσώπου και δουν ότι τα παίρνει να κάνουν κίνηση, εγκαταλείπουν τις άμυνές τους και βγάζουν τη σαγηνευτική τους πλευρά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθεί.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Το μυστικό για να κατακτήσεις την καρδιά κάθε ζωδίου είναι ένα και μοναδικό!

Με αυτή την ατάκα, θα τον διαλύσεις ψυχολογικά!

4 ζώδια που θα κάνουν και… δεύτερο γάμο με μεγάλη ευκολία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved