Ζώδια σήμερα 18/2: Κάνε αυτό που θέλεις, αλλά μην ξεφεύγεις από τα όρια

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 18/2: Κάνε αυτό που θέλεις, αλλά μην ξεφεύγεις από τα όρια

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η εβδομάδα μας ξεκινά δυναμικά, καθώς ο Ήλιος φεύγοντας από τον Υδροχόο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, καλώντας μας να πρωτοτυπήσουμε, να διαφοροποιηθούμε, να κάνουμε κάτι που διστάζαμε ή μια αλλαγή που θα είναι σημαντική για μας και ενισχύει τις τάσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας μας. Αργότερα, η Αφροδίτη συναντιέται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα τελείως άλλο κλίμα που επηρεάζει κυρίως τα ερωτικά μας. Τα «πρέπει» ξαναμπαίνουν στο τραπέζι, το μέτρο και τα όρια είναι ορατά, τα θέλω μετριάζονται, κινούμαστε συντηρητικά και με γνώμονα το συμφέρον μας. Η ανωριμότητα, η επιπολαιότητα και οι περιπετειούλες δεν μας ικανοποιούν πια και ζητάμε κάτι πιο σταθερό στη ζωή μας.

Από τα πιο σίγουρα μέχρι τα πιο ανασφαλή ζώδια! Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Κριοί, είτε από βαρεμάρα είτε από διάθεση για αλλαγή, πάλι θα κάνετε την έκπληξη σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι παρά την εκκεντρικότητα ή την προκλητικότητά σας θα γοητεύσετε πολλούς και πολλές.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι μια αναστάτωση στη σχέση, το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας σπρώξει σε μια σειρά αντιδράσεις ή σπασμωδικές κινήσεις. ακόμα κι έτσι όμως, καλό θα σας κάνει, αφού θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας και ίσως κάνετε κάτι διαφορετικό.

Αιγόκεροι, μπορεί στα οικογενειακά και το σπίτι σας να μην είναι χαλαρά τα πράγματα, τα προσωπικά σας όμως έχετε τη δυνατότητα να τα βελτιώσετε και να πετύχετε έναν σημαντικό σας στόχο.

Δίδυμοι και Τοξότες, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν σήμερα όμως να τις διαχειριστείτε σωστά και χωρίς να βιάζεστε γιατί θα είναι δώρο άδωρο κι αυτό αφορά και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved