Ζώδια Σήμερα 28/1: Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/1: Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η Σελήνη στον Σκορπιό μας βγάζει το ντετέκτιβ που κρύβουμε μέσα μας και είναι πολύ πιθανό, προκειμένου να μάθουμε την αλήθεια, αν έχουμε τις υποψίες μας ή αμφιβάλλουμε για κάτι, ή αν θέλουμε να πάρουμε επιπλέον πληροφορίες για να καταλήξουμε σε σωστές αποφάσεις, να ψάξουμε σε βάθος τους πάντες και τα πάντα. Αν αυτός είναι ο στόχος μας, τότε δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, αλλά να παρατηρούμε και να καταγράφουμε, να κρατάμε στοιχεία και να μιλήσουμε, όταν κρίνουμε εμείς ότι είναι σωστό το timing. Ακόμα όμως κι αν έχουμε ήδη έναν σκοπό, κάλο είναι να τον κρατήσουμε για τον εαυτό μας και να περιμένουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να κινηθούμε.

Γνώρισες Υδροχόο; Μένεις ή φεύγεις;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, ξέρετε να εκμεταλλεύεστε τις συγκυρίες, τίποτα δε σας ξεφεύγει και επιτίθεστε, όταν κρίνετε εσείς ότι όλα είναι υπέρ σας. Εφαρμόστε το και στην προσωπική σας ζωή!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, την ώρα που εσείς είστε «γιούχου», κάποιοι άλλοι οργανώνουν τα σχέδιά τους. Μην εκπλαγείτε, αν ξαφνικά σας σερβίρουν ένα πιάτο που δε θα σας αρέσει καθόλου.

Κριοί και Ζυγοί, το παν είναι να ακούσετε το ένστικτό σας και να μην κάνετε ό,τι σας έρθει. Κινηθείτε με συγκεκριμένο στόχο ερωτικό ή οικονομικό και με σκοπό να βγείτε κερδισμένοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bs6bv0davux/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved