Γνώρισες Υδροχόο; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνώρισες Υδροχόο; Μένεις ή φεύγεις;

Μπορεί να ανήκουν στο ίδιο ζώδιο αλλά ο άντρας και η γυναίκα Υδροχόος είναι δυο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Η συμπεριφορά τους σε μια ερωτική σχέση αλλά και ως σύντροφοι εξαρτάται από το φύλο.

Θέλεις λοιπόν να μάθεις, σε περίπτωση που γνώρισες έναν Υδροχόο, αν θα πας για κάτι περισσότερο ή θα πρέπει να αλλάξεις... δρόμο; Διάβασε και κρίνε μόνος ή μόνη σου!

Άντρας Υδροχόος

Αν θέλεις έναν ξεχωριστό σύντροφο, που να σκέφτεται με ιδιαίτερο τρόπο και όχι μονοδιάστατα, αλλά και να βαδίζει στον δικό του ρυθμό, τότε… χτύπησες φλέβα χρυσού. Να ξέρεις όμως ότι οι άντρες Υδροχόοι δεν είναι οι καλύτεροι σύντροφοι για μια μακροχρόνια σχέση. Δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και αυτή είναι ίσως και η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Πώς μπορείς να έχεις δεσμό με κάποιον, όταν θα πρέπει να είσαι εσύ πάντα εκείνη που θα κάνει το πρώτο βήμα ή που θα πρέπει να μαντεύει πώς ακριβώς νιώθει; Αν είσαι η γυναίκα που θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες και της αρέσει να ηγείται, τότε ενδεχομένως και να τα βρείτε, αλλά αν περιμένεις ρομαντισμό, τότε απλά… φύγε όσο είναι νωρίς και πριν να πληγώσει την καρδούλα σου!

Γυναίκα Υδροχόος

Δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Αν ψάχνεις μια ιδιαίτερη και μοναδική σύντροφο, τότε πέτυχες διάνα. Δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα μαζί της, καθώς δεν της είναι καθόλου… απλό το να δεσμευτεί σε μια μόνιμη σχέση. Όταν όμως το κάνει, θα σου αποδείξει ότι κάθε προσπάθεια που κατέβαλες για να την κερδίσεις, άξιζε τον κόπο. Βάζει πάνω από όλα την αγάπη και τα συναισθήματά της και έτσι μπορεί να παραβλέψει τα μειονεκτήματά σου. Για εκείνη, οι ανασφάλειες θεωρούνται ως… μοναδικότητα του ατόμου, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν είσαι αρκετά καλός για εκείνη. Δυστυχώς όμως το ίδιο δεν ισχύει και για την γυναίκα Υδροχόο. Θα πρέπει να την στηρίξεις ψυχολογικά και να την βοηθήσεις να αγαπήσει και λίγο τον εαυτό της.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Τσακωθήκατε; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Να γιατί σε «στήνει» συνέχεια στα ραντεβού!

Σου ζήτησε δεύτερη ευκαιρία; Δώσ’ την μόνο αν ανήκει σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved