Ζώδια Σήμερα 27/1: Αν δεν έχεις πάθος, δεν έχεις και κίνητρο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/1: Αν δεν έχεις πάθος, δεν έχεις και κίνητρο

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Η Σελήνη περνά το πρωί στον Σκορπιό, αυξάνοντας το πάθος μας σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας κι όχι μόνο στον έρωτα. Ό,τι μας αρέσει, ό,τι θέλουμε, με ό,τι κι αν καταπιαστούμε, θα βάλουμε το είναι μας, θα αφοσιωθούμε σε αυτό για να το πετύχουμε. Η θέληση και η αποφασιστικότητά μας θα είναι μεγάλη και δεν έχουμε κανένα σκοπό να υποχωρήσουμε ή να παραιτηθούμε από τις προσπάθειές μας, αν δε γίνει αυτό που έχουμε βάλει στο μυαλό μας. Εννοείται ότι δε δεχόμαστε διαφορετική κουβέντα ή συμβουλή, είμαστε απόλυτοι και με πλήρη επίγνωση, ωστόσο, θα επιμείνουμε μέχρι τελικής πτώσης, κυρίως αν το ένστικτό μας συμφωνεί με αυτά που κυνηγάμε.

Αυτά τα 4 ζώδια θα σε απατήσουν και δε θα το πάρεις χαμπάρι

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι κι εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε τον όποιο στόχο σας. Πάντως αν είναι ερωτικός δε θα παιδευτείτε και πολύ.


Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν έχετε γερά επιχειρήματα και πειθώ, θα τα καταφέρετε.



Κριοί και Ζυγοί η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bs07el4grgd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved