Αυτά τα 4 ζώδια θα σε απατήσουν και δε θα το πάρεις χαμπάρι

Μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για χάρη τους!

Αυτά τα 4 ζώδια θα σε απατήσουν και δε θα το πάρεις χαμπάρι

Η απιστία μπορεί στη γραμματική να είναι γένους θηλυκού, όμως ανταποκρίνεται και στα δύο φύλα. Υπάρχουν άνθρωποι πιστοί και άπιστοι. Κάποιοι είναι ανικανοποίητοι, αδύναμοι να αντισταθούν στον πειρασμό ή απλά «πολυγαμικοί» και να μην μπορούν να αρκεστούν σε ένα και μόνο ερωτικό σύντροφο. Άλλοι δεν κρατούν καν τα προσχήματα, άλλοι ομολογούν την «αμαρτία» τους, ενώ άλλοι είναι εξπέρ! Θα απιστήσουν με χαρακτηριστική ευκολία και είναι δύσκολο έως αδύνατο να τους πιάσεις στα πράσα.

Έχε λοιπόν στο νου σου στους παρακάτω και μην τους εμπιστεύεσαι απόλυτα.

1. ΙΧΘΥΕΣ

Ω ναι, μπορεί το... Ψαράκι να είναι ευαίσθητο και ρομαντικό, να πιστεύει στον μεγάλο έρωτα, αλλά, μόλις διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει το «ιδανικό ταίρι» παρά μόνο στα παραμύθια, θα βρει παρηγοριά σε μια άλλη αγκαλιά και μιας και είναι από τα πιο «μουλωχτά» ζώδια, δεν τον παίρνει κανείς χαμπάρι. Μη σου πούμε ότι το ξεχνάει κιόλας για να μην έχει ενοχές. Βέβαια, ο ίδιος είναι που βλέπει το άλλο πρόσωπο ως θεότητα, του δίνει αξίες που δεν έχει και τρέφει υπερβολικές προσδοκίες. Μόλις αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, με προτερήματα αλλά και ελαττώματα, τότε το είδωλο καταστρέφεται και αναζητά για το επόμενο.

2. ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός πρώτον θέλει να αρέσει σε όλους και να εισπράττει ωραία λόγια και κομπλιμέντα και δεύτερον να έχει μια όμορφη, αρμονική σχέση. Αν το ταίρι του αρχίσει να μην τον κολακεύει για το στιλ ή την εμφάνισή του, τον παραμελεί ή τον αφήνει συχνά μόνο του, τότε θα αναζητήσει αλλού την προσοχή. Όσο εξπέρ είναι στο φλερτ, άλλο τόσο είναι και στο να κάνει... καβάτζες, έτσι ώστε, αν στραβώσει το πράγμα, να έχει προετοιμασμένο το έδαφος για να κάνει τη μετάβαση από το ένα άτομο στο άλλο. Εννοείται ότι έχει... ταΐσει το τρίτο πρόσωπο, δεν του έχει δώσει απλά μεζέ, για να τον περιμένει και φυσικά ο ή η σύντροφός του ούτε που το έχει καταλάβει.

3. ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος απλά είναι δύσκολο να συγκρατήσει την περιέργειά του, την τάση του για ποικιλία και είναι επιρρεπής στους πειρασμούς. Επίσης, επειδή συνηθίζει να παίζει σε δύο ταμπλό, είναι εξπέρ στο είδος του και ξέρει να καλύπτει τα ίχνη του. Είναι ετοιμόλογος, εύστροφος, γρήγορος, πάντα έχει εύκαιρη μια καλή δικαιολογία, ένα αληθοφανές ψέμα και κυρίως την άνεση να τα πλασάρει και να σε βγάζει ζηλιάρη/α ή ότι φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν και τον κατηγορείς άδικα. Μπορεί να τον υποψιάζεσαι, αλλά να τον πιάσεις στα πράσα είναι απίθανο.

4. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρείται από τους πιο πιστούς ανθρώπους στον πλανήτη, όμως, είναι επίσης γνωστό ότι τον διακατέχουν τα πάθη. Εκεί πάνω που η λίμπιντό του χτυπά κόκκινο και ξυπνά η ανικανοποίητη φύση του, μπορεί να κάνει το στραβοπάτημα. Ποιος θα τον ανακαλύψει; Κανένας, αφού ξέρει να κινείται στο σκοτάδι, να κρατάει μυστικά που τα παίρνει στον τάφο του και δε θα τα αποκαλύψει ποτέ. Ταυτόχρονα, βέβαια, έχει κάνει σαφές στο τρίτο πρόσωπο ότι ισχύει ο νόμος της ομερτά, κοινώς αν μιλήσει, χάθηκε κι αυτό μαζί του. Οπότε ό,τι γίνεται μεταξύ τους, μένει μεταξύ τους.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Τσακωθήκατε; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Να γιατί σε «στήνει» συνέχεια στα ραντεβού!

Σου ζήτησε δεύτερη ευκαιρία; Δώσ’ την μόνο αν ανήκει σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved