Ζώδια Σήμερα 24/12: Πρόσεξε, μην πάρεις το λάθος μονοπάτι!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/12: Πρόσεξε, μην πάρεις το λάθος μονοπάτι!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 | Καλή, γιορτινή εβδομάδα!

Με τον Ερμή στον Τοξότη να τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς η... θολούρα στην ατμόσφαιρα είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να δούμε τι πραγματικά υπάρχει μπροστά μας. Η φαντασία μπλέκεται με την πραγματικότητα, στο μυαλό μας επικρατεί ένα χάος, ενώ η κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε δεν είναι σαφής, με αποτέλεσμα αντί να βγούμε στο ξέφωτο, να βρεθούμε στην καρδιά του δάσους! Καλό θα ήταν να μην ζητήσουμε... οδηγίες από άλλους, να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας σε οτιδήποτε ακούσουμε ή δούμε και να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας. Ας αρκεστούμε στο να κάνουμε όνειρα, να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να πιστέψουμε στην αγάπη, αφήνοντας τα πρακτικά για μια άλλη στιγμή.

Ξέρουμε πώς σου αρέσει να περνάς τα Χριστούγεννα. Το ζώδιό σου τα λέει όλα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες απολαύστε την παραμονή των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάξτε τα δώρα σας, αφήστε να σας κατακλύσουν θετικά συναισθήματα και αν κάτι πέσει στην αντίληψή σας, προσποιηθείτε ότι δεν το είδατε. Έτσι κι αλλιώς αν δεν κάτσει η σκόνη, δεν μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα μπροστά σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι οι πολλές υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια δημιουργούν υψηλές προσδοκίες, όμως λίγο απέχουν από την διάψευση και την απογοήτευση! Διασκεδάστε, ερωτευτείτε, αλλά βάλτε κι ένα ερωτηματικό σε ό,τι λέγεται.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brymjuvoj9z/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved