Ζώδια Σήμερα 3/12: Η πιθανότητα να νικήσεις εξαρτάται από την επίθεση

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 3/12: Η πιθανότητα να νικήσεις εξαρτάται από την επίθεση

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Η μέρα προμηνύεται γεμάτη νεύρα κι εντάσεις καθώς ο Ήλιος στον Τοξότη κάνει τετράγωνο με Άρη στους Ιχθύς, οπότε θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε ψύχραιμοι καθώς είτε θα προκληθούμε είτε θα θέλουμε να ξεσπάσουμε για το πακέτο που έχουμε μαζέψει μέσα μας. Το να αποφύγουμε τσακωμούς, ρίξεις και εγωισμούς είναι μάλλον απίθανο, όπως επίσης και επιθετικές συμπεριφορές, αυθαιρεσίες και παρεμβάσεις χωρίς... τακτ και τον πιο ευγενικό τρόπο... Από την άλλη, θα είμαστε κι εμείς κάπως πιο ευερέθιστοι, μαχητικοί και διεκδικητικοί, δε θα δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας, γι’ αυτό, αν δε θέλουμε να δημιουργηθεί γενική σύρραξη, ας καλμάρουμε λίγο!

Τι θα φέρει το 2019 στα οικονομικά του κάθε ζωδίου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ο Τζόνι πήρε το όπλο του και καλά έκανε, όμως εσείς αν δε θέλετε να σφαχτείτε, φροντίστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και στην τελική, εφαρμόστε άλλη τακτική, πιο υπόγεια και ευέλικτη για να πετύχετε το στόχο σας. Δε σας παίρνει για κατά μέτωπο επιθέσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, διεκδικείτε αυτά που θεωρείτε ότι σας ανήκουν, δίνετε πόνο, όμως και οι άλλοι έχουν κάθε δικαίωμα να αμυνθούν. Σίγουρα δε θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια...

#AstroQuote of the Day:







https://www.instagram.com/p/bqnpqu8cio3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved