Τι θα φέρει το 2019 στα οικονομικά του κάθε ζωδίου;

Πόσο καλή θα είναι η καινούργια χρονιά για το πορτοφόλι σου;

Τι θα φέρει το 2019 στα οικονομικά του κάθε ζωδίου;

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλα τα ζώδια έχουν διάφορα οικονομικά θέματα εδώ και κάποια χρόνια και θα ήθελαν πολύ να δουν μια «άσπρη μέρα» στον συγκεκριμένο τομέα.

Το 2019 φτάνει όπου να ‘ναι, οπότε, ας πάρουμε μια μικρή γεύση για τι θα φέρει στα οικονομικά του κάθε ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ: Σκέψου πριν επενδύσεις

Το 2019 μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα όσον αφορά στα οικονομικά σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ στο πώς ξοδεύεις τα χρήματά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τους πειρασμούς και μην ενδίδεις σε παρορμητικές αγορές, όσο… δελεαστικές κι αν είναι.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε περιμένει μια εκπληκτική χρονιά

Ποιος σε πιάνει! Σε περιμένει μια εκπληκτική χρονιά στα οικονομικά σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στον σύντροφό σου είτε στην δική σου σκληρή δουλειά. Στο τέλος του χρόνου θα θερίσεις ό,τι έσπειρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γυρίζει ο τροχός

Νομίζεις ότι δε βγάζεις αρκετά χρήματα, παρότι δουλεύεις πολύ και σκληρά; Μπορεί ένα deal τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο να αλλάξει τα πάντα για σένα. Αν, πάλι, δεν τα πας και τόσο καλά με την αποταμίευση, τότε προς το παρόν καλό θα είναι να αποφύγεις επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνει μακριά από τα εμπορικά μαγαζιά!

Θα πρέπει να προσέξεις πολύ με τα έξοδά σου. Φρόντισε να μην σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου, αν θες να έχεις μια ισορροπία στα οικονομικά σου το 2019. Σταμάτα να ξοδεύεις ασύστολα χρήματα.

ΛΕΩΝ: Πρόσεχε τα οικονομικά σου

Προβλήματα και μια μικρή αναστάτωση στον χώρο εργασίας σου μπορεί να προκαλέσουν μια αστάθεια. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου, αν δε θέλεις να τα δεις στο… κόκκινο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η τυχερή σου χρονιά!

Θα νιώσεις ασφαλής και προστατευμένος. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί μια καλή πρόταση ή μια ευκαιρία που θα σου δοθεί να μην έχει την επιτυχημένη έκβαση που μπορεί να περίμενες. Αλλά μην ανησυχείς! Κάτι άλλο θα βρεθεί…

ΖΥΓΟΣ: Απόφυγε τις σπατάλες στις εκπτώσεις

Ο Δίας σου φέρνει τύχη και τα οικονομικά σου θα είναι καλά μέσα στο 2019. Η εύνοιά σου όμως σε αυτό τον τομέα θα συνεχιστεί μόνο, αν προσέξεις και δεν ξοδεύεις άσκοπα χρήματα σε υλικά αγαθά. Στο τέλος της χρονιάς μπορεί να προκύψει ένα πολύ καλό deal για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι μια καλή χρονιά

Χάρη στην οργάνωση και στις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, θα μπορέσεις να βγάλεις καλά λεφτά αυτή τη χρονιά. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και οι λογαριασμοί σου τακτοποιημένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρόσεχε!

Είσαι κάπου μεταξύ ευθύνης και ανευθυνότητας με τα λεφτά σου. Πρόσεχε οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει τα οικονομικά σου και τις απάτες που μπορεί να προκύψουν. Πάρε τον χρόνο σου και διάβασε καλά ένα συμβόλαιο, πριν το υπογράψεις. Μην αφήσεις τίποτα να σου ξεφύγει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνε και λίγο αποταμίευση

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες περικοπές αυτή τη χρονιά για να ξεπεράσεις μια δύσκολη στιγμή. Ωστόσο, θα χαλαρώσεις προς το τέλος της χρονιάς. Καλύτερα να μην σχεδιάσεις μεγάλες επενδύσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταμάτα να ζεις σαν… βασιλιάς

Παλεύεις να εξοικονομήσεις χρήματα και να διαχειριστείς τα χρήματά σου. Κερδίζεις χρήματα από την δουλειά σου, αλλά κάποιες φορές έχεις τη συνήθεια να ξοδεύεις περισσότερα από όσα έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξόδεψε με σύνεση

Δεν φαίνεται να ξέρεις πού πηγαίνεις ή πώς θα φτάσεις εκεί που θες. Ίσως θα πρέπει να εγκαταλείψεις ένα σχέδιο που… κοστίζει ακριβά. Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου το 2019 για να αποφύγεις πιθανές… καταστροφές.

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα. Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Από αυτά τα τρία ζώδια θα φάμε… κουφέτα μέσα στο 2019!

Τι αποκαλύπτει η Ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

2019: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved