Ζώδια Σήμερα 28/11: Πεδίο δόξης λαμπρό

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/11: Πεδίο δόξης λαμπρό

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία στον Τοξότη, εκτός από το ότι δημιουργείται ένα χαρούμενο, αισιόδοξο και ενθουσιώδες κλίμα που μας ανεβάζει τη διάθεση και μας παρακινεί να τολμήσουμε πράγματα, μας δίνεται και η δυνατότητα, μέσα από αρκετές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο, αξιόλογο ή να αποκτήσουμε οτιδήποτε θέλουμε με όλη μας την καρδιά. Σίγουρα πάντως συναισθηματικά θα είμαστε γενναιόδωροι, δοτικοί, ΧΧL, θα αισθανόμαστε πλήρεις και θα θέλουμε να περάσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε.

Θέλεις να συγκατοικήσεις; Με αυτό το ζώδιο θα τα πας καλύτερα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Τοξότες και λάμψη έχετε, και πέραση έχετε, κι ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και όλα τα ατού στα χέρια για να πετύχετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Εκμεταλλευτείτε τις και μη μένετε μόνο στην καλοπέραση.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες τίποτα και κανείς δε σας χρωστάει! Μη θεωρείτε ότι θα έχετε την αποδοχή με την εμφάνισή σας. Είναι στο χέρι σας να αποκτήσετε ό,τι θέλετε, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, κινηθείτε, προσεγγίστε, δείξτε τα ταλέντα και τις αξίες σας και κυνηγήστε ό,τι λαχταρά η καρδούλα σας, κυρίως όμως να είστε γενναιόδωροι συναισθηματικά και υλικά!

#AstroQuote of the Day:




https://www.instagram.com/p/bqdl_95h-3g/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading





Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved