Ζώδια Σήμερα 8/11: Θα το κάψουμε.... φέτος, κυρ Στέφανε!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/11: Θα το κάψουμε.... φέτος, κυρ Στέφανε!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Είναι γεγονός! Σήμερα το μεσημέρι, ο Δίας, μετά από ένα ταξίδι 12 ετών, επιστρέφει «σπίτι» του, στον Τοξότη, δημιουργώντας κεφάτο και αισιόδοξο κλίμα σε όλους μας και προσφέροντας πολλά-πολλά δώρα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Για ένα περίπου χρόνο που θα κάτσει στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας ανεβάσει την ψυχολογία, δείχνοντάς μας ταυτόχρονα τον τρόπο να μην επηρεαζόμαστε από τα καθημερινά προβλήματα. Θα παίρνουμε τα πράγματα πιο χαλαρά, θα βρίσκουμε πιο συχνά αιτίες για να γελάμε και οι στιγμές διασκέδασης και καλοπέρασης θα είναι περισσότερες από τις στενόχωρες και μίζερες. Από την άλλη, η τάση μας να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, να γνωρίσουμε καινούργιους τόπους, καταστάσεις, ανθρώπους και γνώσεις θα είναι μεγάλη, ενώ μια αρκετά μεγάλη μερίδα ατόμων θα χαρεί, αφού τα υλικά και ερωτικά κέρδη θα είναι τεράστια, αρκεί να ξανοιχτεί και να ρισκάρει. Άλλωστε είναι γνωστό ότι αυτός ο Δίας τα δίνει όλα μπόλικα!

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2018;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες έχετε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσετε αφού ο... μπαμπάς σας ήρθε σπίτι, φορτωμένος με δώρα! Ηθικά, ερωτικά και υλικά θα... φάτε μέχρι σκασμού, αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σας το επιτρέπει! Ένα είναι σίγουρο ότι για ένα περίπου χρόνο οι ευκαιρίες θα σας παρουσιάζονται συχνά και το χρωστάτε στον εαυτό σας να εκμεταλλευτείτε όσες περισσότερες γίνεται, αν όχι όλες!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα σας πιάσει μια υπερβολή, ίσως πάρουν και τα μυαλά σας αέρα, ΑΛΛΑ αν καταφέρετε να κρατηθείτε σε «λογικά» πλαίσια και να διακρίνετε πότε είναι σωστό το timing, τότε επαγγελματικά θα βγείτε κερδισμένοι και θα ευνοηθείτε αρκετά και σε θέματα σχέσεων, σπιτιού και οικογένειας!

Κριοί, Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι η τύχη θα σας συνοδεύει σε ερωτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα, αρκεί και εσείς να είστε διατεθειμένοι να παίξετε μαζί της και να μη μείνετε κλεισμένοι σε πλαίσια. Βγείτε έξω, κυκλοφορήστε, δείτε, σκεφτείτε, τολμήστε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bpzv9iahieh/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved