Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Νοέμβριο.

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2018;

Φτάσαμε, λοιπόν, στον προτελευταίο μήνα της χρονιάς, που απ’ ό,τι φαίνεται προμηνύεται φαντασμαγορικός, αν και έχει και τις «στραβές» του, ίσα-ίσα για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ας πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

- Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 07/11, 18:01, στις 15° 11’ Σκορπιού καλεί εσάς, Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και να βάλετε σε εφαρμογή τα καινούργια επαγγελματικά ή προσωπικά σχέδιά σας. Ενδεχομένως να γίνεται αυστηροί κι απόλυτοι, να χαλάσετε χατίρια ή να σας βγει μια επιπλέον κτητικότητα ή αποφασιστικότητα ώστε να διατηρήσετε τα αποκτήματά σας. Από την άλλη όμως, θα φουντώσει και το πάθος σας, οπότε δεν αποκλείονται καινούργιοι έρωτες και διεκδικήσεις μέχρις εσχάτων. Εσείς οι Καρκίνοι θα δώσετε «ρέστα» στον ερωτικό τομέα, με αρκετές κατακτήσεις και έντονες συγκινήσεις, ενώ Κριοί και Ζυγοί οικονομικά και σεξουαλικά ετοιμαστείτε για μεγάλη αναβάθμιση!

- Τοξότες, ώρα σας καλή στην πρύμη σας κι αέρα στα πανιά σας! Στρώστε το κόκκινο χαλί και υποδεχτείτε τον κυβερνήτη πλανήτη σας, Δία, στο ζώδιό σας, που θα χτυπήσει την πόρτα σας, γεμάτος δώρα, στις 8/11, 14:39 μμ. Για ένα χρόνο σχεδόν είναι αποφασισμένος να προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του, τύχη και κέρδη, επαγγελματικές ευκαιρίες, κοινωνική αποκατάσταση και επεκτάσεις εκτός ορίων τόσο σε σας τους Κενταύρους, όσο και σε Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Βέβαια, μιας και είναι ο άρχοντας της υπερβολής μπορεί να σας σπρώξει σε διάφορες ενέργειες που σε άλλες περιπτώσεις δε θα κάνατε ή να πάρετε ψηλά τον αμανέ, οπότε ένα balance κρατήστε το, για μην εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Σεξουαλικά και οικονομικά, Ταύροι και Σκορπιοί οι ευκαιρίες θα σας έρχονται βροχή, ενώ οι Λέοντες θα κάψετε καρδιές, οι Υδροχόοι θα είστε ασυμμάζευτοι και οι Κριοί θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, που θα σας απογειώσουν, δεν αποκλείεται μάλιστα και ένα ταξιδάκι αναψυχής.

- Ο Άρης ξεκολλάει επιτέλους από τον Υδροχόο, μετά από τόσους μήνες, περνά στον Ιχθύ στις 16/11, 00:21 πμ κι έρχεται να σας βάλει σε δράση Ψαράκια, να σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες -με τον δικό σας έμμεσο τρόπο βέβαια- και γενικώς να βγείτε από το περιθώριο. Θα γίνετε πιο επίμονοι και διεκδικητικοί, αλλά το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και αντιδράσεις. Έχετε κατά νου ότι αν δε στήσετε εσείς παγίδες, κινδυνεύετε να πέσετε μέσα σε αυτές που θα σας βάλουν άλλοι. Εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες λίγο προσοχή με τα νεύρα σας γιατί θα είστε πιο εύθικτοι και θα αρπάζεστε με το παραμικρό, οπότε λογικό είναι να υπάρξει μια αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Λέοντες και Υδροχόοι, προσέξτε τα νώτα σας γιατί θα σας γίνουν αρκετές «επιθέσεις», κρυφές και φανερές, απειλώντας τα ερωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας. Σκορπιοί, με τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας να ξεχειλίζουν, είστε «κίνδυνος θάνατος» για το αντίθετο φύλο.

- Η Αφροδίτη, από το τέλος του προηγούμενου μήνα, ως ανάδρομη, πέρασε στον Ζυγό και θα παραμείνει μέχρι και τις 17/11, 12:51 μμ, θα μπει... στον ίσιο δρόμο και επιτέλους θα αρχίσουν να ισιώνουν και τα θέματα σχέσεων για σας τους Ζυγούς, πρώτα, αλλά και Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Θα λυθούν παρεξηγήσεις, θα προχωρήσουν επαγγελματικές συνεργασίες και ενδεχομένως να κάνετε και μια αλλαγή διακόσμησης ή αγορά που αφορά στο σπίτι σας για να το ομορφύνετε. Παρθένοι και Ιχθύες, θα ανακινήσετε οικονομικά σας θέματα, ίσως έρθουν κι επιπλέον χρήματα ενώ και τα σεξουαλικά σας θα πάρουν την ανηφόρα!

- Ο Ερμής, που έχει περάσει ήδη στον Τοξότη από τον προηγούμενο μήνα, 16/11 θα «αράξει», καθότι έτρεχε πολύ και... λαχάνιασε και 18/11, 3:32 πμ, θα γυρίσει πίσω, δηλαδή, ανάδρομος (για όποιον ή όποια δεν το κατάλαβε, κάνοντας κρόσσια τα νεύρα σε σας τους Κενταύρους, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς, εξ αιτίας των καθυστερήσεων, των παρεξηγήσεων και της στασιμότητας αρκετών προσωπικών και επαγγελματικών υποθέσεών σας. Από την άλλη, αν κάτι είχατε ξεχάσει ή αφήσει στην άκρη, καλό θα ήταν να το ξαναπιάσετε. Σκορπιοί και Ταύροι, τόσο τα σεξουαλικά σας, όσο και νέες συμφωνίες, συμβόλαια, επιδοτήσεις, δάνεια και γενικώς οτιδήποτε αφορά σε οικονομικά και καινούργιες κινήσεις, αναβάλετέ τα, που κι εσείς, δηλαδή, να μην το κάνετε, θα είναι στο περίμενε έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο ισχύει και για σας Λέοντες και Υδροχόους στα ερωτικά σας!

- Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 22/11, 11:02 πμ, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό, ανεμελιά και αισιοδοξία σε εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα έχετε τη δυνατότητα, να επεκταθείτε, να ζήσετε την περιπέτεια, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να κάνετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να κάνετε τα ανοίγματά σας. Αρκεί να περιμένετε να περάσει κι ο ανάδρομος! Στο ερωτικό παιχνίδι Λέοντες κυρίως και Κριοί θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι ή εξετάσετε καινούργιες οικονομικές και... σεξουαλικές προοπτικές, ενώ Υδροχόοι θα το ρίξετε έξω και εκτός των διασκεδάσεων και των ενδιαφερόντων σας που θα αυξηθούν θα κάνετε πολλές και ποικίλες νέες γνωριμίες.

Πανσέληνος που γίνεται στις 23/11, 7:39 πμ, στις 00° 52’ Διδύμων, θα σας βοηθήσει αρκετά, ώστε να μπορέσετε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρέχοντα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όμως, εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε και με παλιότερες υποθέσεις, σχέσεις, συνεργασίες, συντρόφους, ζητήματα που είχατε «παγώσει», ακόμα και του σπιτιού ή της οικογένειάς σας. Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά σας και μην στοχεύετε μόνο στα πολλά, αλλά και στο πώς θα εξασφαλίσετε αυτά που έχετε. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι απλωθείτε όσο σας παίρνει, κάντε τα κονέ σας και γοητεύστε τα πλήθη με την παρουσία σας. Από γνωριμίες, δε, να φάνε κι οι κότες!

Ο Νοέμβριος προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούμε, προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Αν θέλετε όμως να οργανώσετε σχέδιο δράσης, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved