Ζώδια Σήμερα 2/11: Αυτοέλεγχος, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 2/11: Αυτοέλεγχος, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 | Καλό Σαββατοκύριακο!

Με την Σελήνη στην Παρθένο να τριγωνίζεται από τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ερχόμαστε πιο κοντά στο λογικό μας κομμάτι. Είναι πιο εύκολο να τιθασεύσουμε έντονα συναισθήματα που μας αποπροσανατολίζουν, να συγκρατήσουμε ορμές και επιθυμίες και να κάνουμε ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Κάποιες λεπτομέρειες που, πάνω στον ενθουσιασμό μας, δεν είχαμε προσέξει, τώρα θα είναι ευδιάκριτες, ενώ τα όρια του δυνατού και εφικτού θα είναι πλέον ξεκάθαρα. Θα τα περάσουμε όλα από κόσκινο, θα επιβάλλουμε το μέτρο στον εαυτό μας και θα μπούμε σε πρόγραμμα... είτε πρόκειται για τη διατροφή μας και τις κάθε είδους καταχρήσεις είτε για τις σκέψεις και τα αισθήματά μας.

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μεγάλη... απάτη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε κοντά στον αληθινό εαυτό σας, αυτόν που σας επιτρέπει να δείτε ψύχραιμα και μακριά από συναισθηματισμούς τις πραγματικές διαστάσεις υποθέσεων που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Απλά, μην το παρακάνετε με την αυστηρότητα!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες και Ιχθύες, η επαφή με την πραγματικότητα σας... βλάπτει αλλά είναι απαραίτητη. Αφήστε τα μεγάλα σχέδια και τους φιλόδοξους στόχους και κοιτάξτε πώς θα επιλύσετε ζητήματα του παρόντος.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι «καλμάρετε» κι εσείς και βλέπετε ότι είναι απαραίτητο να κινηθείτε εντός πλαισίων είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

#AstroQuote of the Day:



https://www.instagram.com/p/bpciitpaw5x/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved