Ζώδια Σήμερα 22/10: Ερεύνησε σε βάθος!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/10: Ερεύνησε σε βάθος!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το ερευνητικό μας δαιμόνιο θα ξυπνήσει κι αν αρχίσουμε το... σκάλισμα, θα ανακαλύψουμε πολλά για διάφορες υποθέσεις μας ή τεκταινόμενα του παρασκηνίου. Επιπλέον, θα μας εμπιστευτούν μυστικά και θα μας αποκαλυφθούν στοιχεία και πληροφορίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να αποκτήσουμε ένα σαφές προβάδισμα απέναντι σε αντιπάλους ή ανταγωνιστές μας ή να τα κρατήσουμε σαν άσσο στο μανίκι μας για όποτε τα χρειαστούμε. Από την άλλη, σαρκαστικά σχόλια, «θάψιμο» και μπηχτές θα πάνε σύννεφο!

Από τα πιο σίγουρα μέχρι τα πιο ανασφαλή ζώδια! Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι διερευνήστε προσεκτικά, διασταυρώστε και αξιολογήστε σωστά όσα μάθετε γιατί μπορεί να αποτελέσουν ένα όπλο για αργότερα. Ενδέχεται, μάλιστα, να ανακαλύψετε ποιος είναι σύμμαχός σας και ποιος σας εχθρεύεται και να πάρετε τα ανάλογα μέτρα.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν ξεκινήσετε το ξεμπρόστιασμα όμως, σκεφτείτε αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά και την εγκυρότητα της πηγής σας γιατί υπάρχει πιθανότητα προσωπικού συμφέροντος.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bouw3yingto/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved