Ζώδια Σήμερα 19/10: Από το όνειρο στην ωμή πραγματικότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/10: Από το όνειρο στην ωμή πραγματικότητα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Μέσα σε μια μέρα θα γευτούμε δυο διαφορετικά πιάτα που θα μας σερβίρει ο Ερμής με τις όψεις που κάνει. Από τη μια, λοιπόν, το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας καλεί να ταξιδέψουμε, έστω και νοερά, να οραματιστούμε, να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη να μεγαλουργήσει και να κρατηθούμε μακριά από τη φθορά της καθημερινότητας. Και πάνω που θα είμαστε σε μια φάση ονειροπόλησης και όλα θα μας φαίνονται όμορφα, έρχεται το τετράγωνό του με τον Άρη στον Υδροχόο, να μας συνεφέρει μάλλον απότομα και να μας μεταφέρει στην πραγματικότητα. Φωνές, καβγάδες, εντάσεις και νεύρα όσο δεν πάει, όπως επίσης ζημιές ή ατυχήματα από βιασύνη, όχι μόνο θα μας βγάλουν με το ζόρι από τη νιρβάνα μας, αλλά θα μας αναγκάσουν να μπούμε και στο χορό.

Όταν όλα πάνε χάλια, αλλά στον ύπνο σου… έχει ξαστεριά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι το να μοιράσετε σφαλιάρες είναι το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό, με όλα αυτά που θα αντιμετωπίσετε, αλλά δεν σας το συνιστούμε, αφού θα έχετε μεγαλύτερα μπλεξίματα. Προσπαθήστε να μην το χάσετε τελείως και κρατήστε την υπομονή σας, εκτός αν θέλετε να πυροδοτήσετε κι άλλο το κλίμα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και έμπνευση έχετε και καλή διάθεση, αλλά μη χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα. Για να υλοποιηθούν τα όνειρά σας, μόνο οι ευχές δε φτάνουν, πρέπει να κάνετε κι εσείς τις ανάλογες κινήσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ένας τσακωμός μπορεί να βγάλει πολλές αλήθειες που δείχνουν και τη δική σας ευθύνη σε ένα ερωτικό θέμα και την τροπή του. Από την άλλη, συγκρατηθείτε και μην ξοδεύετε, αν δεν έχετε να λάβετε από αλλού γιατί θα μείνετε ταπί!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bomdsnvnoyt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved