Ζώδια Σήμερα 15/10: Πες αυτό που νιώθεις!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/10: Πες αυτό που νιώθεις!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Με τον Ερμή να συναντιέται σήμερα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε και ενδεχομένως θέλαμε καιρό, αλλά δε βρίσκαμε το θάρρος είτε μέσω του γραπτού είτε του προφορικού λόγου. Από την άλλη, είναι πιθανό να λάβουμε ή να στείλουμε ερωτικά μηνύματα, να συναντήσουμε, να μιλήσουμε, να έρθουμε με κάποιο τρόπο σε κάποια επαφή με έναν ή μία πρώην και να γίνει η αρχή μιας επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πέσουμε πάνω σε παλιούς γνωστούς και να βρεθούμε με συγγενείς που είχαμε καιρό να δούμε.

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχετε την ευκαιρία να «ανοίξετε» και πάλι ένα επαγγελματικό, οικογενειακό ζήτημα ή της σχέσης σας και πλέον να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να πείτε την άποψή σας. Φροντίστε μόνο να μη γίνετε απόλυτοι γιατί το θέμα είναι να βρείτε λύση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι παλιές υποθέσεις, ερωτικές ή οικονομικές, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλό θα ήταν αυτή τη φορά να μην αφήσετε σκιές. Αν πρόκειται και για απόπειρα επανασύνδεσης, να είστε σίγουροι 100% για το «ναι» ή το «όχι» σας. Πάντως, μπορεί να πάρετε πίσω και χρήματα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bmg1wfkgfds/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved