Ζώδια Σήμερα 13/10: Βρες τη χαμένη σου αισιοδοξία και τη θετική σου ενέργεια!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/10: Βρες τη χαμένη σου αισιοδοξία και τη θετική σου ενέργεια!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Μετά από συνεχείς πιέσεις και ενδεχομένως δυσάρεστες ειδήσεις ή εξελίξεις, η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να αλαφρύνει τις καρδιές μας και να μας ξαναδώσει τη χαμένη μας αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Ό,τι έγινε, έγινε άλλωστε και δεν αλλάζει! Αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει είναι η ψυχολογία μας. Το να ξαναβρούμε το γέλιο μας, τη διάθεσή μας να προχωρήσουμε παρακάτω και να ξανοιχτούμε σε νέα πελάγη για να ανακαλύψουμε τις χαρές που κρύβει η ζωή είναι σοφότερο από το να καθόμαστε να τα βάζουμε με την τύχη μας. Από την άλλη, το να πάρουμε τα πράγματα πιο χαλαρά, ακόμα και να γελάσουμε με τα παθήματα ή τις γκάφες μας είναι κι αυτό μια αντιμετώπιση που μας βοηθά να σηκωθούμε από κάτω μια ώρα αρχύτερα.

Από τα πιο σίγουρα μέχρι τα πιο ανασφαλή ζώδια! Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας και η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, αφού βλέπετε ότι συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας. Παίρνετε κι εσείς θάρρος και κάνετε τα ανοίγματά σας, καθώς η ανταπόκριση είναι θερμή.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες το να καταπιάνεστε με χαζομάρες και να χαλάτε το Σάββατό σας ενώ υπάρχουν σοβαρά ζητήματα προς επίλυση σίγουρα δεν είναι το πιο έξυπνο! Αφήστε το... παλιάμπελο και μη δίνετε τόση σημασία.

Ταύροι και Σκορπιοί μην κολλάτε σε ό,τι ξέρετε. Μια ευκαιρία που θα σας τύχει, ψάξτε την! Μπορεί να σας φαίνεται κάπως τραβηγμένη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βγείτε ωφελημένοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/boj4vyzht26/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved