Ζώδια Σήμερα 8/10: Με ομορφιά, γοητεία και χάρη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/10: Με ομορφιά, γοητεία και χάρη

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Μετά τον Ήλιο και τον Ερμή και η Σελήνη θα βρεθεί σήμερα στον Ζυγό, καλώντας μας να ομορφύνουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις και το περιβάλλον μας. Η βελτίωση της εικόνας και του στιλ μας, ο εξωραϊσμός του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου, αλλά και η επαναφορά της αρμονίας και της ηρεμίας ανάμεσα σε μας και τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Από την άλλη, έχουμε τη διάθεση να συζητήσουμε ζητήματα και να συμβιβάσουμε καταστάσεις. Η ευγένεια και η διπλωματία ώστε να φέρουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε εμείς θα αποφέρουν καρπούς.

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί με την χάρη και τη γοητεία σας πολλά μπορείτε να καταφέρετε σήμερα. Βάλτε αμφιβολίες και δισταγμούς στην άκρη, προσεγγίστε και εκφράστε τα θέλω σας γιατί αρκετοί και αρκετές θα είναι πρόθυμοι να σας τα ικανοποιήσουν.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι σας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσετε ήρεμα είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Μάλιστα, σας συμφέρει περισσότερο να αφήσετε να πιστεύουν ότι κάνετε χάρη κι όχι το αντίθετο. Είπαμε, η... τέχνη της διπλωματίας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες το παιχνίδι του φλερτ και των εντυπώσεων το έχετε κερδίσει, όμως σιγά-σιγά να σπρώξτε τις καταστάσεις για να περάσετε στο επόμενο στάδιο γιατί όσο το καθυστερείτε, τόσο θα... ξεθυμαίνει το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnip9oyhkxa/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved