Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 3

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Οκτώβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 3 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 15+3=18. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+8=9. Το 9 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Οκτώβριο.

Για τον μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Δημιουργείς εύκολα γνωριμίες και φιλίες. Μια από αυτές φαίνεται να διεκδικεί επίμονα την καρδιά σου. Πρόσεχε την εικόνα που δίνεις.

Επαγγελματικά: Το επαγγελματικό δίλημμα που αντιμετωπίζεις θα ξεκαθαρίσει εύκολα, αν επιστρατεύσεις την ευελιξία και τη διπλωματία σου. Σκέψου, πριν εκφραστείς και διάλεξε το σωστό timing.

Οικονομικά: Μια πρόταση θα σου αποφέρει οικονομικά οφέλη.

Αισθηματικά: Διανύετε μια έντονη περίοδο. Καλό είναι να αποφύγετε τις περιττές παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπαίνεις σε ερωτική τροχιά χωρίς πολλές- πολλές δεσμεύσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα, νοιώθεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Όσο διαρκεί η συγκεκριμένη φάση προσπάθησε να μην κόψεις τις γέφυρες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σου.

Επαγγελματικά: Πριν πάρεις κάποια απόφαση, αναρωτήσου μήπως οι φόβοι που έχεις για το επαγγελματικό σου μέλλον σου δυσκολεύουν τη ζωή και σε οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Οικονομικά: Υπολόγισε τα μικρό-ποσά που ξοδεύεις.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου είναι η κινητήρια δύναμή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, κάνε έναν απολογισμό των προηγούμενων ερωτικών σχέσεων σου και πήγαινε παρακάτω.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν τον μήνα, προτεραιότητά σου είναι να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Προκείμενου να το πετύχεις, παρακάμπτεις τις απαιτήσεις φίλων και γνωστών που θεωρείς απαιτητικές.

Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου πλάνα εξελίσσονται. Έχεις παρουσιάσει καλά δείγματα και οι ανώτεροί σου ποντάρουν σε εσένα. Αν ψάχνεις για εργασία, δραστηριοποιήσου περισσότερο.

Οικονομικά: Μια επιπλέον πηγή εσόδων σε βοηθά να καλύψεις πάγια έξοδα.

Αισθηματικά: Μετά από τόσες ανακατατάξεις, αν είστε ακόμα μαζί σίγουρα σας δένει κάτι ουσιαστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσπάθησε να μην παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων.

Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο σου για το χαρακτήρα σου;

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Οι αλλαγές που θα γίνουν, αυτόν τον μήνα, θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου. Τα τελευταία γεγονότα σε έχουν ωριμάσει αρκετά και αυτό φαίνεται στις επιλογές που κάνεις.

Επαγγελματικά: Με τόσο παρασκήνιο ενδέχεται να προκύψουν ηθικοί εκβιασμοί. Καλό θα ήταν να μην υποκύψεις και ακόμα καλύτερα να αποφεύγεις τα άτομα που τους υποκινούν.

Οικονομικά: Κράτα μικρό καλάθι, όταν ακούς μεγάλες υποσχέσεις.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου έχει βαρεθεί τη ρουτίνα που δύσκολα απαρνιέσαι. Αν είσαι μόνος/η, η άρνησή σου να πειραματιστείς δεν βοηθάει να ξεπεράσεις ένα παλιό έρωτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Οι εκρήξεις που προκαλείς στο περιβάλλον σου προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από δικούς σου άστοχους χειρισμούς. Πρόσεχε τα λόγια που ξεστομίζεις γιατί δε θα ξεχαστούν εύκολα.

Επαγγελματικά: Οι αργοί και σταθεροί ρυθμοί δεν ικανοποιούν την ανυπομονησία σου για επαγγελματική εξέλιξη, αλλά δεν είναι στο χέρι σου να πιέσεις τα πράγματα και να τα κάνεις να συμβούν πριν την ώρα τους.

Οικονομικά: Η τσέπη σου τη μια στιγμή είναι γεμάτη και την άλλη άδεια.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου, προσπαθώντας να κερδίσει λίγο χρόνο μαζί σου, γίνεται απρόβλεπτος/η. Αν είσαι μόνος/η, ένα παλιό πάθος αναζωπυρώνεται χωρίς να εγγυήσεις διάρκειας.

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής - ο Καρμικός Αριθμός

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν τον μήνα, νοιώθεις ότι το χάος έχει εισβάλει στη ζωή και στο σπίτι σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εκκρεμότητες που δεν μπορείς να αποφύγεις, ούτε να τις μεταθέσεις ζητούν άμεση τακτοποίηση.

Επαγγελματικά: Ένας παλιός φίλος και συνεργάτης που σε ξέρει καλά επιστρέφει και γίνεται η αιτία να αποφασίσεις, αν θα μείνεις ή θα εγκαταλείψεις το χώρο που εργάζεσαι. Αποφάσισε με γνώμονα τις ανάγκες σου.

Οικονομικά: Χαλάς τη διαχείρισή σου με τις αλόγιστες αγορές σου.

Αισθηματικά: Η ειλικρίνεια και οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που αναζητάτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, ξεκαθάρισε τη στάση σου γιατί δίνεις λάθος μηνύματα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα, άτομα από το φιλικό σου κύκλο θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, βρες τη χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος.

Επαγγελματικά: Σημαντικά θέματα συζητιούνται πίσω από κλειστές πόρτες. Ψάξε να δεις τι συμβαίνει, γιατί άλλα σου λένε και άλλα παίζονται πίσω από την πλάτη σου ή κάποιοι σε κρατούν εσκεμμένα στο σκοτάδι.

Οικονομικά: Καταφέρνεις να ισοσκελίσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου.

Αισθηματικά: Εκπέμπεις ζέστη, φιλικότητα και καθόλου καταπίεση και ο/η σύντροφός σου στο ανταποδίδει. Αν είσαι μόνος/η, δώσε προσοχή στα προβλήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από ασάφεια. Άλλα σκέφτεσαι και άλλα διαδραματίζονται. Εκκρεμότητες από το παρελθόν ζητούν διευθέτηση και αυτό σου προκαλεί άγχος. Λίγη υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Επαγγελματικά: Οι έξυπνες ιδέες σου σε κρίσιμες περιόδους σε κάνουν πολύτιμο συνεργάτη. Αν ψάχνεις για αύξηση των οικονομικών σου, σύντομα θα δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν καρπούς.

Οικονομικά: Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου προκαλούν πονοκέφαλο.

Αισθηματικά: Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή οι γνώμες σας διίστανται. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική σου ζωή προβλέπεται ενδιαφέρουσα και εμπλουτισμένη με παιχνίδια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Οι αλλαγές που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους αυτό το μήνα. Η συνέπεια στις αποφάσεις σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να καταλάβουν οι δικοί σου ότι δε θα κάνεις πίσω.

Επαγγελματικά: Οι αποκαλύψεις των επαγγελματικών σου σχεδίων θα σε ζημιώσουν. Κράτησε τα χαρτιά σου κρυφά και συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου, μέχρι η απόφασή σου να είναι τελεσίδικη.

Οικονομικά: Επανεξέτασε τις προτεραιότητές σου.

Αισθηματικά: Η συναισθηματική σου ζωή δε διορθώνεται με δικαιολογίες και υποσχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι απόψεις των φίλων σου θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved