Ζώδια Σήμερα 12/9: Έρχονται αναταράξεις! Προσδεθείτε!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/9: Έρχονται αναταράξεις! Προσδεθείτε!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έρχεται αποφασισμένη, με την αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο, να τελειώνει με όλα τα κακώς κείμενα, να ανατρέψει τα δεδομένα και να απελευθερώσει από συνήθειες και εξαρτήσεις. Οι αναταράξεις θα είναι αρκετές, θα υπάρξουν αντιδράσεις, εντάσεις και ρήξεις, αλλά μάλλον δε μας καίγεται καρφί, αφού το κύριο μέλημά μας είναι να εγκαθιδρύσουμε μια καινούργια κατάσταση στις ερωτικές μας σχέσεις ή τα επαγγελματικά – οικονομικά μας, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας και θα είναι πιο κοντά στις προδιαγραφές και τα θέλω μας. Από την άλλη, το εξάγωνό της με τον Κρόνο, μας απομακρύνει περισσότερο από κάθε συναίσθημα, ώστε να μη διστάσουμε μπροστά σε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες, ακόμα και αν κακοκαρδίσουμε ή πληγώσουμε κάποιους.

Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα σε αγαπούν ό,τι κι αν τους κάνεις;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καιρός είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές ώστε να φτάσετε πιο άμεσα στους στόχους σας, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Άλλωστε σε μια περίοδο ανατροπών, το να προσπαθήσετε να διατηρήσετε το υπάρχον καθεστώς είναι χαμένος κόπος!

Αιγόκεροι έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, επαγγελματικές ή ερωτικές. Αν μάλιστα ξέρετε τι θέλετε και στοχεύετε συγκεκριμένα, τότε μπορεί να έχετε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί κοιτάξτε και λίγο το συμφέρον σας, ακολουθήστε συγκεκριμένους κανόνες, ακούστε και καμιά συμβουλή μεγαλύτερων και πιο έμπειρων και θα δείτε ότι κάποια πράγματα θα σας έρθουν πιο εύκολα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bng76a_nig5/?utm_source=ig_embed_loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved