Κάποια ζώδια, σκέφτονται, εκτιμούν και αντιδρούν εν τέλει, κάπως διαφορετικά από τα υπόλοιπα.Στην περίπτωση που πληγώσεις, προσβάλλεις, ή φερθείς άσχημα σε κάποιο ζώδιο, άλλα θα σου κόψουν την «Καλημέρα», άλλα το βήχα και κάποια απλώς έχουν τέτοιους μηχανισμούς που τους επιτρέπουν να ξεπερνούν και παραβλέπουν τα λάθη σου, χωρίς να διαλύουν τη σχέση τους μαζί σου. Είναι εκείνα τα ζώδια, που θα σε αγαπούν ότι κι αν κάνεις, (εννοείται ότι αναφερόμαστε στα πρόσωπα που το κάθε ζώδιο αγαπάει πολύ κι όχι σε τυχαίους ανθρώπους)

Φυσικά, πρέπει να τονίσουμε ότι όλα έχουν τα όρια τους κι ότι αυτά τα 5 ζώδια μπορεί να ανέχονται περισσότερα λάθη σου, από τα υπόλοιπα, αλλά κατά καιρούς -το φωνάζουμε- ότι μόλις πιάσουν το όριο τους, απλά, γυρνάνε πλατούλα και φεύγουν και δεν θα ξαναδείς ποτέ! Γι’ αυτό, να προσέχεις!

Έχουμε και λέμε!

Ταύρος

Σκληρός, αλλά δίκαιος, ο Ταύρος είναι γνωστό ότι δεν εγκαταλείπει τα πρόσωπα που αγαπάει. Ακόμα κι όταν του φερθούν άδικα, εκείνος θα εξακολουθήσει να είναι εκεί, βράχος, απλά ίσως κρατήσει λίγα μούτρα στην αρχή και τους κάνει την ζωή δύσκολη! Ε, Ταύρος είναι αυτός! Να μην κρατήσει και κάτι;;;

Καρκίνος

Όταν λέει ότι αγαπάει κάποιον, το εννοεί και το υποστηρίζει με την ζωή του, με τις πράξεις του. Πληγώνεται, αλλά όταν τον χρειαστείς, θα τρέξει αμέσως για να σου πιάσει το χέρι και να σε παρηγορήσει κι είναι έτοιμος να σε συγχωρήσει.

Ζυγός

Προς τιμήν του, ξέρει να βάζει τον εγωισμό του στο πλάι και να σε κοιτάει στα μάτια με την ίδια αγάπη που πάντα είχε για εσένα. Θα σε δεχτεί, θα δεχτεί και την συγγνώμη σου, ακόμα κι εκείνη που δεν θα βγει ποτέ από τα χείλη σου. Ο Ζυγός δεν γυρεύει δικαίωση, αποζητά την αγάπη σε κάθε του διαπροσωπική σχέση.

zygos

Τοξότης

Πολύ μεγαλόκαρδος για να κρατήσει κακία, πολύ δοτικός και σωστός για να κάτσει να γυρέψει εκδίκηση ή ευκαιρία για να στην «πει». Ο Τοξότης, θέλει να συνεχίσετε εκεί που αφήσατε τα πράγματα, πριν τον καυγά, πριν κάθε άσχημο συμβάν που σας χώρισε. Θέλει απλά να συνεχίσει να σε αγαπάει και να περνάτε όμορφα μαζί.

Ιχθύς

Όπως και ο Ζυγός αναγνωρίζει ελαφρυντικά στις πράξεις των άλλων και καταπίνει τον εγωισμό του, για να μπορέσει να κάνει εκείνο που γνωρίζει καλύτερα. Να αγαπάει δίχως τέλος και με ανιδιοτέλεια, το άτομο (ή τα άτομα) που αποτελούν κομμάτι της ζωής του!

Διάβασε επίσης:

Τα top 6 ζώδια που είναι... ψυχοβγάλτες!

Ποια 6 ζώδια είναι σούπερ ιδανικά για να κάνουν οικογένεια;

Αυτά είναι τα 6 πιο ζηλιάρικα ζώδια!