Ζώδια Σήμερα 11/9: Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/9: Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον Ήλιο στην Παρθένο να κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό σίγουρα πρόκειται για μια μέρα γεμάτη ευχάριστες εξελίξεις και στιγμές, τύχη και ευκαιρίες. Πολλά σχέδιά μας θα ευοδωθούν, θα βρεθούν λύσεις ή βοήθειες σε δύσκολα θέματα, ενώ θα έχουμε κέρδη και οφέλη από διάφορες κινήσεις μας. Από την άλλη όμως, επειδή υπάρχει και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η μεθοδικότητα και η στρατηγική κρίνεται απαραίτητη για να τα καταφέρουμε. Χρησιμοποιούμε την εύνοια, αλλά εμείς κρατάμε τα ηνία, καθοδηγούμε τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση και ορίζουμε πόσο και πού θα ανοιχτούμε. Τίποτα δε γίνεται άσκοπα και χωρίς αιτία παρά μετά από μελέτη, έρευνα, οξυδέρκεια και παρατηρητικότητα. Αν παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας, η επιτυχία είναι βέβαιη.

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακούστε το ένστικτό σας και μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ό,τι στοιχείο-όπλο έχετε για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Η τύχη πάει χέρι-χέρι με το καλά οργανωμένο σχέδιο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, αν θέλετε να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε, αλλά κυρίως να τα διατηρήσετε, πρέπει να μάθετε να διακρίνετε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις συνήθως δεν πραγματοποιούνται!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bno6s5bhsuz/?utm_source=ig_embed_loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved