Ζώδια Σήμερα 8/9: Έρωτά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/9: Έρωτά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Αρκετά παθιασμένη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό στα... τελειώματά της θα συγκρουστεί με τον Άρη στον Αιγόκερω που κι αυτός με τη σειρά του μας αφήνει σιγά-σιγά, σύγκρουση που θα επαναληφθεί κάποιες μέρες αργότερα με παρόμοιους... πρωταγωνιστές. Σεξουαλικότητα, διεκδικήσεις, ζήλιες, ανταγωνισμοί πυροδοτούνται άξαφνα, δίνοντάς μας μια γεύση από την άγρια ομορφιά του έρωτα, που με το χτύπημά του χάνουμε μυαλό και λογική. Χωρισμοί και συμφιλιώσεις, επίσης, παίζουν δυνατά και κάτω από αυτές τις συνθήκες, οποιαδήποτε σκέψη περί μονιμότητας και σταθερότητας προκαλεί άφθονο... γέλιο!

3 αλήθειες, αλλά κι ένα ψέμα για την αγαπημένο μας Παρθένο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι το πάθος σας καταλαμβάνει, το μέτρο το χάνετε και είτε υπάρχει ερωτικό υπόβαθρο είτε όχι, το πιο πιθανό είναι χάσετε το δίκιο και τα λογικά σας. Βγάλτε στο... κρεβάτι την έντασή σας και όχι στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες σκηνικά απείρου κάλλους με ζήλια, αλληλοκατηγορίες και διεκδικήσεις κάνουν την ερωτική σας ζωή άνω κάτω. Αν, μάλιστα, δώσατε ποτέ ξημερώματα... δικαιώματα, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bnwqczbnjnj/?utm_source=ig_embed_loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved