Έχουμε διαβάσει πολλά για το ζώδιο της Παρθένου, το οποίο, οφείλω να ομολογήσω ότι θεωρώ από τα πιο αδικημένα στις περιγραφές! Πάμε να δούμε μαζί 3 σωστές αλήθειες, αλλά κι ένα εξοργιστικό ψέμα, για το υπέροχο και δοτικό αυτό ζώδιο!

Αλήθειες

1. Είναι μεθοδικός, προσεκτικός, αναλυτικός. Μπορεί η ντουλάπα του, το γραφείο του ή και το σπίτι του ολόκληρο να είναι μέσα στο χάος, αλλά όλα μέσα στο μυαλουδάκι του έχουν την σωστή τους θέση! Εκείνη η σκέψη του, έχει τέτοια ισορροπία και είναι τόσο γρήγορη, που ότι και να τρέχει από έξω (διότι έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις Παρθένων που ξεφεύγουν από το κλισεδάκι του τακτοποιημένου παιδιού), όλα θα βαίνουν καλώς και εκείνοι, μπορούν άνετα να πλοηγηθούν του χάους! Να θυμάσαι ότι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, ότι η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που εύκολα κατακερματίζει την πραγματικότητα, την αναλύει και την οργανώνει με τόσο αποτελεσματικό τρόπο, που με περισσή χάρη, σε δένει κι εσένα κόμπο!

2. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που θέλει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων. Εξαιρετικά αληθές, διότι άνθρωπος που μπορεί να δει πέντε κινήσεις μπροστά και να υπολογίσει με ακρίβεια το αποτέλεσμα των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω της, φυσικά και έχει την τάση να θέλει να κοντρολάρει το τι θα συμβεί. Μα για αυτό ακριβώς το λόγο και είναι μεθοδική όπως γράψαμε και πιο πάνω, ακριβώς για αυτό εργάζεται ακούραστα: για να μπορεί να κάνει τα πάντα, με τον δικό της τρόπο, εννοώντας ότι τα κάνει με το δικό της ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ τρόπο!

3. Δεν το έχεις δει πολλές γραμμένο αυτό που θα σου πω, αλλά η Παρθένος, ακριβώς επειδή τα υπολογίζει όλα, ακριβώς επειδή αγαπάει να έχει τον έλεγχο, είναι και κατά συνέπεια και πολύ…. πεισματάρα! (εάν σου χτυπάνε καμπανάκια στο μυαλό, είναι γιατί μοιάζει επικίνδυνα με κάποιον άλλο κοντογείτονα της, τον Σκορπιό!). Δεν της αλλάζεις γνώμη εύκολα, γιατί φυσικά… εκείνη ξέρει καλύτερα!

Και πάμε και στο 1 ψέμα που πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου:

Η Παρθένος είναι στενό ζώδιο, ανέκφραστο, παγωμένο, απόμακρο, στείρο συναισθηματικά.

Τρελό ψέμα. Η Παρθένος συμφωνώ ότι δεν το έχει ευκολάκι να εκφράζει τα συναισθήματα της φόρα παρτίδα, ούτε θα την δεις να χτυπιέται στα πατώματα, να παραπονιέται, να κάνει σκηνές. Παρόλα αυτά, είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος, που καλά θα κάνεις να τον προσεγγίσεις με τον ανάλογο σεβασμό, δεδομένου ότι η Παρθένος, μπορεί να μην σου τραγουδήσει καντάδες, αλλά θα φροντίσει να σου κρατήσει το χέρι και σου δώσει όση βοήθεια χρειαστείς, εάν ποτέ έχεις πρόβλημα!

Διάβασε επίσης:

Βάζω τoν Παρθένο σε 8 λέξεις

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για την Παρθένο

7 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε την Παρθένο