Ζώδια Σήμερα 18/8: Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/8: Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Με τον Ερμή στον Λέοντα ανάδρομο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό, η μέρα μας διανθίζεται από ευχάριστες ειδήσεις που περιμέναμε πώς και πώς αλλά δεν είχαμε λάβει ως τώρα, ερωτικά μηνύματα και εξομολογήσεις αισθημάτων και συναντήσεις κυρίως με ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό ή χαθήκαμε. Είμαστε φουλ επικοινωνιακοί, κοινωνικότατοι και γεμάτοι διάθεση να βρεθούμε με κόσμο και να περάσουμε όμορφα, οπότε δεν αποκλείεται μια συνεύρεση με συγγενείς ή γνωστούς να καταλήξει σε μίνι γιορτή ή να θυμίσει reunion, όπως επίσης και να πέσουμε πάνω σε έναν παλιό μας έρωτα και να αναπολήσουμε τις γλυκές στιγμές που είχαμε περάσει μαζί του.

Το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ για το κάθε ζώδιο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι επαναφέρετε στο τραπέζι ένα θέμα που αφορά σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο γιατί οι συνθήκες μπορεί να έχουν αλλάξει και πλέον να λυθεί και προς όφελός σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ερωτικές εξομολογήσεις και μηνύματα αγάπης θα καρφώσουν το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και θα σας δώσουν το δικαίωμα να ελπίσετε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες εκφράστε ελεύθερα αυτό που νιώθετε, χωρίς να φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε, κυρίως αν το αναβάλλετε καιρό. Πού ξέρετε; Μπορεί κι άλλη πλευρά να περιμένει το πράσινο φως από την πλευρά σας για να ανταποκριθεί.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bicxlrsnjks/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved