Το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ για το κάθε ζώδιο!

Μάθε ποιο είναι το τέλειο ποτό για σένα, φέτος το καλοκαίρι

Το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ για το κάθε ζώδιο!

Το καλοκαίρι είναι -επιτέλους- εδώ και αυτό σημαίνει πως έχεις ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις σου στις παραλίες και τις πιο εντυπωσιακές ταράτσες της πόλης, εκεί όπου απολαμβάνεις τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ.

Η αλήθεια είναι ότι ένα καλό ποτό μπορεί να «ανεβάσει» τη διάθεσή σου και να σε βοηθήσει να διώξεις για λίγο το άγχος. Όχι, όμως, το πολύ και όχι το οποιοδήποτε. Μόνο σε εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιό σου! Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις ποιο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό για εσένα, συνέχισε να διαβάζεις! Να είσαι σίγουρη ότι θα είναι… αποκάλυψη!

Κριός: Για σένα Κριέ μου, το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ είναι φυσικά η… Paloma. Λίγη τεκίλα, χυμός lime, χυμός Grapefruit, σόδα και έτοιμο. Ήρθε η ώρα να ξαπλώσεις δίπλα στην πισίνα, να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις. Πρόσεξε απλώς να μην το παρακάνεις με την τεκίλα!

Ταύρος: Τα γούστα σου είναι ακριβά, ωστόσο, με το ποτό προσπαθείς να κάνεις έξυπνες επιλογές, ώστε να μην αδειάζει το πορτοφόλι σου στην πρώτη έξοδο της εβδομάδας. Το καλύτερο ποτό για το καλοκαίρι σου είναι -ξεκάθαρα- η… Sangria. Γευστική, οικονομική, χαλαρωτική και σχετικά ελαφριά: Είναι το κατάλληλο ποτό για έναν bon viveur, όπως εσύ.

Δίδυμος: Το περίμενες πώς και πώς και επιτέλους το Καλοκαίρι ήρθε και εσύ… βρίσκεις συνεχώς αφορμές για να βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Είσαι αναμφίβολα το party animal του ζωδιακού και θέλεις να απολαμβάνεις μόνο τα καλύτερα σε κάθε σου έξοδο. Για αυτό, λοιπόν, το Miami Vice είναι το δικό σου ποτό. Η κρεμώδης υφή του και η γλυκιά pina colada που περιέχει εκφράζουν τη ρομαντική σου πλευρά, ενώ το Strawberry daiquiri την έντονη και λίγο… τρελή όψη του χαρακτήρα σου!

summer drinks1

Καρκίνος: Εκλεπτυσμένο, θηλυκό και δροσερό. Καρκίνε, δεν υπάρχει καλύτερο ποτό για τα Καλοκαίρια σου από το… Ροζέ κρασί. Μπορείς να το απολαμβάνεις με τα πάντα και όπου και αν βρίσκεσαι: Στο σπίτι, το μπαρ αλλά και την παραλία. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις την εν λόγω πληροφορία κατά νου στην επόμενη έξοδό σου.

Λέων: Αν δεν το γνωρίζεις, ήρθε η ώρα να το μάθεις διότι το Tincho είναι ένα κοκτέιλ μόνο για… Λιοντάρια. Ναι, είναι τολμηρό και άκρως αναζωογονητικό, όπως ακριβώς και εσύ. Πρόκειται για την αργεντίνικη εκδοχή της αγαπημένης σου Margarita μόνο που αντί για τεκίλα, περιέχει κρασί! Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το αγαπημένο σου στέκι, λοιπόν, μη διστάσεις να ζητήσεις από τον μπάρμαν ένα… λιονταρίσιο Tincho.

Παρθένος: Καλοκαίρι και η φάση στο μπαρ είναι… παγωμένο Negroni για τον Παρθένο. Λίγο τζιν, λίγο Campari, λίγο γλυκό βερμούτ, σαγκουίνι και τριμμένος πάγος. Αυτά αρκούν για το τέλειο ποτό σου, που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις -έστω και για λίγη ώρα- το «φορτωμένο» σου πρόγραμμα.

Ζυγός: Margarita και πάλι Margarita. Είναι το πλέον κατάλληλο κοκτέιλ για τον απίστευτα κοινωνικό Ζυγό που ξέρει τι θέλει και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Λίγα και καλά υλικά (Tequila, Cointreau, λάιμ και αλάτι) αρκούν για ένα άψογο αποτέλεσμα και μια τέλεια Margarita.

summer drinks2

Σκορπιός: Σκορπιός και… Michelada πρέπει να πάνε μαζί αυτό το Καλοκαίρι. Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεξικάνικη εκδοχή του Bloody Mary και ναι, είναι μυστηριώδες. Άλλωστε, το ίδιο είσαι και εσύ. Θα είναι το δικό σου «μυστικό» κοκτέιλ και θα κάνει την παρέα σου να «ψάχνεται» στις φετινές, νυχτερινές σας εξορμήσεις.

Τοξότης: Αν κάθε φορά που βγαίνεις σε κάποιο μπαρ ή εστιατόριο με την παρέα σου δεν ξέρεις τι να πιεις, τότε το Aperol Spritz αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσένα. Δεν υπάρχει πιο «παιχνιδιάρικο» ποτό από αυτό και το σίγουρο είναι πως θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ότι ταξιδεύεις κάπου στην Ιταλία, ακόμη και αν βρίσκεσαι στο μπαράκι της γειτονίας σου!

Αιγόκερως: Το Mint Julep το γνωρίζεις; Αν η απάντησή σου είναι «όχι», τότε κάνε κάτι για να τα μάθεις διότι αυτό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό για τον παραδοσιακό και εργασιομανή Αιγόκερω! Ουίσκι, μπέρμπον, ζάχαρη, δυόσμος και έτοιμο το κοκτέιλ σου. Ναι, το Mint Julep είναι απλό και ξεχωριστό, όπως εσύ.

Υδροχόος: Καλοκαίρι και για τον «επαναστάτη» Υδροχόο, η Caipirinha είναι το κοκτέιλ που θα του δώσει την έμπνευση που χρειάζεται για να περάσει τις πιο όμορφες διακοπές. Αναζωογονητικό, δυνατό, έντονο και αναμφίβολα… «εκρηκτικό». Αυτό είναι το ποτό που χρειάζεσαι φέτος Υδροχόε μου. Πρόσεξε, απλώς, μην «ξεφύγεις» και αρχίσεις τις υπερβολές!

Ιχθύς: Είσαι ευαίσθητη ψυχή και μπορείς εύκολο να «πνιγείς» από ένα μικρό πρόβλημα. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα κοκτέιλ που «σκοτώνει» τον πόνο. Ναι, υπάρχει και είναι το… Pain Killer. Τροπικό, ονειρικό και δροσερό. Αυτό το ποτό θα εξάψει τη φαντασία σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, ονειροπολώντας και διώχνοντας τις «μαύρες» σκέψεις από το μυαλό σου.

Διάβασε επίσης

Τα 12 ζώδια απαντούν στην ερώτηση: «Τι είναι για σένα το Καλοκαίρι;»

Ζώδια και Καλοκαίρι: Ποια παραλία επιλέγει το κάθε ζώδιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved