Ζώδια Σήμερα 17/8: Και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/8: Και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο...

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Με τη Σελήνη να συναντά τον Δία στον Σκορπιό δεν έχει καμία σημασία που ο Δεκαπενταύγουστος πέρασε και πλέον το καλοκαίρι φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, καθώς θα φροντίσουν να το ξεχάσουμε ή κάποιοι από μας θα το ρίξουμε έξω, διασκεδάζοντας το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο των διακοπών μας. Και φυσικά όλοι ανεξαιρέτως θα περάσουμε όμορφα, απολαμβάνοντας την όμορφη παρέα, τη θάλασσα, τις λιχουδιές και τα ποτά, διώχνοντας κάθε προβληματισμό και δυσαρέσκεια. Η νύχτα, δε, κρύβει ακόμα πιο συναρπαστικές εκπλήξεις, καθώς η σεξουαλικότητα, που είναι συνυφασμένη με το συγκεκριμένο ζώδιο θα χτυπήσει κόκκινο.

Αυτές είναι οι 4 πιο ανεξάρτητες γυναίκες του ζωδιακού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί το σεξαπίλ σας είναι ακαταμάχητο και με τον δυναμισμό που βγάζετε δε θα σας αντισταθούν ούτε κι οι... πέτρες! Εσείς κάνετε κουμάντο, από σας εξαρτώνται τα πάντα... Καλή διασκέδαση!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μην παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι. Χαλαρώστε, απολαύστε τη μέρα σας και ας πάει και το παλιάμπελο, που λέει ο λόγος. Δε θα σκάσετε κιόλας για συμπεριφορές που πάνω-κάτω δε σας είναι κι άγνωστες...

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι όλα είναι πιθανά σήμερα να συμβούν τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Έσο έτοιμοι, ακολουθήστε το ένστικτο σας και κυνηγήστε την τύχη σας!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bijcdnwhukt/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved