Ζώδια Σήμερα 13/8: Αναστολή δράσης μέχρι... νεωτέρας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/8: Αναστολή δράσης μέχρι... νεωτέρας

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 | Καλή εβδομάδα!

Πηγαίνοντας όλο και πιο πίσω, ο Άρης κατάφερε να φύγει από τον Υδροχόο και να ξαναγυρίσει στον Αιγόκερω, επαναφέροντας διαφορετικά θέματα στο προσκήνιο. Στο συγκεκριμένο ζώδιο θα παραμείνει μέχρι και τις 11/9, ξαναβάζοντας στο κάδρο στόχους που παρατήσαμε και σχέδια που δεν προλάβαμε να πραγματοποιήσουμε. Ενδεχομένως να βρούμε τι λάθη κάναμε την πρώτη φορά και τώρα να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε, να αναγκαστούμε να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση, που πριν δεν είχαμε την ευκαιρία ή να ολοκληρώσουμε εργασίες, τεχνικές ή πρακτικές που αφήσαμε στη μέση. Ένα επαγγελματικό ζήτημα, επίσης, θα εξεταστεί ξανά κι ίσως να αναθεωρήσουμε μια απόφασή μας που έμοιαζε αμετάκλητη.

Αύγουστος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε ξανά στις επάλξεις, αλλά δείτε το σαν ακόμα μια ευκαιρία να ξεσκαρτάρετε από διάφορα την προσωπική σας ζωή και με αποφασιστικότητα να ξεφορτωθείτε μια και καλή πρόσωπα και πράγματα που σας κρατάνε πίσω.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά. Στη σχέση, στη δουλειά ή την οικογένεια θα χρειαστεί πάλι να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, ενώ ίσως τώρα ξανακυνηγήσετε ένα στόχο που είχατε εγκαταλείψει, καθώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα τραβήξετε ένα λούκι γιατί θα σκάσουν οικονομικά ή ερωτικά θέματα που θεωρούσατε τελειωμένα. Πλέον όμως ό,τι κάνετε θα είναι οριστικό και αμετάκλητο.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blvm8wrlmfy/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved