Αύγουστος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Αύγουστο;

Αύγουστος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Αύγουστος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Αν έχεις γεννηθεί τις μόλις πρώτες ημέρες, θα συνεχίσεις να νιώθεις ότι κάτι σε πιέζει αφόρητα και εσύ θα πρέπει να επιδιορθώσεις πράγματα και καταστάσεις που είναι φθαρμένες από λάθος όρια. Ένα ηλικιωμένο άτομο μπορεί να σε ταλαιπωρεί, γιατί εσύ θα πρέπει να είσαι επί των επάλξεων. Μέσα όμως από αυτό, θα καταφέρεις μεγάλες εξελικτικές διαδικασίες.

Από τη 1 έως και τις 3 Αυγούστου

Θα εκφράσεις τον δυναμισμό σου με τον καλύτερο τρόπο, ενώ όλα θα γίνουν πολύ εύκολα και πολύ συνειδητά. Αυτό θα σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει και ένα θαύμα στην ζωή σου.

Από τις 7 έως και τις 31 Αυγούστου

Ξεκινάει για εσένα σταδιακά η καλύτερη περίοδος μέχρι και το τέλος του 2018. Η Αφροδίτη στον Ζυγό και στον άξονά σου, θα σου δώσει μια γερή «σπρωξιά» να πας παρακάτω, ορίζοντας μια καινούργια θετική κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Είναι πιθανό να πετύχεις μια καλύτερη συνεργασία ή και να σου «χτυπήσουν» την πόρτα για μια καινούργια δουλειά, όπως επίσης και το να συζήσεις / παντρευτείς, γιατί έχεις βρει τον έρωτα στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, λόγω του Δία που βρίσκεται στον Σκορπιό, θα ανοίξεις τα φτερά σου για πολλά πράγματα, καινούργια και πρωτόγνωρα. Σίγουρα θα κάνεις κάποιες αλλαγές προς το θετικό, γιατί η εύνοια είναι κατά κάποιο τρόπο στην πόρτα σου. Κυρίως όμως μέσω των άλλων.

Από τις 4 έως και τις 6 Αυγούστου

Τα όνειρά σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα πιο εύκολα. Χρειάζεται να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, γιατί πιθανόν να πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για τα οποία θα χρειαστεί ένα έντονο δυναμικό και συγχρόνως να κρατήσεις τις ισορροπίες.

11 Αυγούστου

Η έκλειψη – Νέα Σελήνη που γίνεται στον Σταθερό Σταυρό θα σε κάνει να βιώσεις μια καινούργια εμπειρία. Θα χρειαστεί να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα για να σταθείς μέσα στον κόσμο και κυρίως μέσα στο οικογενειακό κλίμα. Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο για εσένα, γιατί δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς κάτι που το θεωρείς απόλυτο. Η σχέση σου με ένα Λιοντάρι χρειάζεται διαπραγματεύσεις με ευελιξία κι όχι με υστερίες.

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

O Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Γίνονται διάφορες αλλαγές στην ζωή σου και ανατροπές, τις οποίες σίγουρα άλλες μπορείς να τις αντέξεις κι άλλες ακόμα αναρωτιέσαι το γιατί να συμβαίνουν σε εσένα. Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις τι πρέπει να αφήσεις πίσω και τι πρέπει να κρατήσεις στην ζωή σου. Αυτό θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα σε σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη 1 έως και τις 18 Αυγούστου

Ο Ερμής που είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, σε επηρεάζει άμεσα αφού είναι ο πλανήτης σου. Με κάποιο τρόπο θα ξαναγυρίσεις πίσω και θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις από την αρχή. Μια παλιά δουλειά που είχες παλαιότερα συζητήσει και δεν ήταν εύκολο τότε να γίνει άμεσα, τώρα έχεις όλο το δυναμικό αλλά και την εμπιστοσύνη για να τα καταφέρεις, γιατί κρατάς τα «χρυσά κλειδιά» της δημιουργικότητάς στα χέρια σου. Ένα συγγενικό πρόσωπο που είναι είτε Λιοντάρι είτε Υδροχόος, θα ξεκινήσει και πάλι την επικοινωνία μαζί σου. Ειδικά αν ζει κι εργάζεται στο εξωτερικό.

Από τις 19 Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Ερμής γυρίζει πλέον από ανάδρομος, ορθόδρομος και θα συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με καινούργιες εμπειρίες, γνώσεις, δημιουργικές προσπάθειες αλλά κι ένα ταξίδι που πιθανόν να εκφράζει ένα όνειρο ζωής.

Από τις 6 έως και τις 8 Αυγούστου

Θα τροφοδοτήσεις τον οργανισμό σου όπως το ηλεκτρικό ρεύμα τις συσκευές. Με ένα πολύ ευχάριστο ρεύμα όπου από εκεί και μόνο θα αναζωογονηθείς. Το ότι θα βρεθείς σε μια πολύ ευχάριστη θέση θα την ακολουθήσουν και συγκεκριμένες κινήσεις που σίγουρα θα κρύβουν επιτυχία αλλά και εκπλήρωση ενός στόχου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Κρόνος βρίσκεται στον άξονά σου και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα σε φέρει μπροστά σε καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να ωριμάσεις και μαζί με εσένα, θα επαναπροσδιοριστούν οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, προκειμένου να μην ξεπερνούν τα όριά σου. Κάνε υπομονή αν νιώθεις ότι ασφυκτιείς.

Από τις 8 έως και τις 10 Αυγούστου

Η δύναμή σου σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να συνδεθείς πιο εύκολα με τον εαυτό σου αλλά και με το «μέσα» σου. Η προστασία του εαυτού σου πιθανόν να είναι το πιο σημαντικό για σένα αυτές τις ημέρες. Η επαφή με την οικογένεια σου και πάλι θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.

Από τις 13 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Άρης ξαναμπαίνει στον άξονά σου και σίγουρα δεν θα είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Θα αναγκάσει εσένα που έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο, να ανανεώσεις κάποιες συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις πιθανόν να σε κάνουν να επανέλθεις ξαφνικά από μια κατάσταση από την οποία είχες απομονωθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα προγραμματίσεις ξανά την ζωή σου πάνω σε δεδομένα τα οποία πιθανόν να σε αναγκάσουν να πηγαίνεις αρμονικά με το σύστημα των αξιών που εκφράζουν περισσότερο φιλοδοξίες και οικογενειακές αξίες.

ΛΕΩΝ

Από τη 1 έως και τις 12 Αυγούστου

Ο Άρης στον Υδροχόο και στον άξονά σου θα σε βάλει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να γίνεις περισσότερο συντροφικός/ή σε όλα τα επίπεδα. Και το κυριότερο να έχεις όσο μπορείς περισσότερο φιλική σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην αναλώνεσαι (όσο μπορείς), στο πεδίο του ανταγωνισμού και κυρίως του εγωισμού. Ο Άρης, αναζητά την κοντινή σχέση αλλά μέσα από κανόνες πολύ πρωτοποριακούς και ιδιαίτερους.

11 Αυγούστου

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου, επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα σου φέρει μια μεγάλη διάθεση για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και για νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως θα συμπεριλαμβάνουν μια μεγαλύτερη αλήθεια σε σχέση με σένα και τους γύρω σου. Μάλλον οι συμβιβασμοί θα είναι πολύ δύσκολοι και κυρίως για να πετύχουν, πολύ ιδιαίτεροι. Οπότε θα κάνεις τις αλλαγές σου και μάλιστα μέσα από μια υπερβολή την οποία δεν θα είναι εύκολο να αντιληφθείς άμεσα.

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα σου δώσει μια μεγάλη δημιουργικότητα η οποία θα έχει και ένα στοιχείο ιδιωτικότητας. Και σίγουρα θα σε κάνει να λειτουργείς κάπως μονότονα η ακόμα και πολύ ατομικά. Η δημιουργικότητα είναι η πιο σοβαρή κίνηση που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να βγεις στο ξέφωτο. Η ανάδρομη κίνησή του μέχρι και τις 18 του μηνός, πιθανόν να σου δώσει μια ιδιαίτερη ιδιωτικότητα ή ακόμα και μια δογματική στάση σε πράγματα ή καταστάσεις. Φρόντισε να βλέπεις τον εαυτόν σου με ελευθερία για να μην εγκλωβιστείς σε ιδέες που δεν σε συμφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη 1 έως και τις 6 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φέρει κάποιες καλές εξελίξεις στα προσωπικά σου θέματα. Θα χρειαστεί όμως να κρατήσεις αυτή την ενέργεια σε επίπεδο ψυχικό, γιατί αυτό θα σε κάνει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Από τις 12 έως και τις 14 Αυγούστου

Ιδιαίτερες ημέρες για σένα αφού θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα προσωπικά κι εξελικτικά. Το θέμα είναι να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι μερικές φορές σε κάνουν να ξεχνάς την αλήθεια σου και να παρασύρεσαι από τις διάφορες γνώμες των άλλων.

26 Αυγούστου

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, θα σου βγάλει στην επιφάνεια το ιδεαλιστικό αλλά και το ρομαντικό κομμάτι. Ο ρεαλισμός κι η λογική θα υπάρχουν, αλλά στον σωστό βαθμό, οπότε δεν κινδυνεύεις να απομονωθείς. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις μια όμορφη αλλαγή, η οποία θα έχει μέσα της πολύ ιδιαίτερα στοιχεία και κυρίως μια μεγάλη πρωτοποριακή ιδέα που θα την ακολουθήσεις κατά γράμμα. Αν φυσικά θέλεις να κερδίσεις ακόμα και χρήματα.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 7 έως και τις 31 Αυγούστου

Επιτέλους η Αφροδίτη με την μεγαλειώδη είσοδό της στο ζώδιο σου, θα σου φέρει όλα τα καλά που επιθυμείς να έχεις. Αρκεί να είσαι έτοιμος/η να τα δεχτείς και το κυριότερο να σταματήσεις να δίνεις την δύναμή σου σε πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει στο παρελθόν. Είσαι από τους ευνοούμενους του καλοκαιριού και οι συνθήκες διαβίωσης σου θα βελτιωθούν πάρα πολύ. Εναρμονίσου με την αγάπη και την ομορφιά και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Από τις 14 έως και τις 16 Αυγούστου

Θα υπάρχει εύκολη ροή σε θέματα καθημερινότητας και σίγουρα θα ανακαλύψεις τις σωστές ισορροπίες με τον εαυτόν σου σε σχέση με τους άλλους. Αν ασχολείσαι με δουλειά που αφορά τις γυναίκες, μπορεί να κερδίσεις χρήματα εκείνες τις ημέρες. Η καλοτυχία θα είναι δεδομένη κι ο έρωτας θα σου χτυπήσει εύκολα την πόρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Η ανάπτυξη σου μέσω της πλανητικής επιρροής του Δία στο ζώδιο σου, θα είναι εντυπωσιακή. Επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, γιατί νιώθεις ότι κάτι καλό θα συμβεί. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν συνθήκες πολύ κόντρα στον δικό σου χαρακτήρα, τελικά καταλαβαίνεις ότι μόνο μέσα από την κόντρα και την διαφορετικότητα φτάνεις στον στόχο σου. Πρόσεξε μόνο το φαγητό σου, γιατί μπορεί να κάνεις υπερβολές στα πλαίσια της επέκτασης.

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και στον άξονά σου. Θα φέρει τα πάνω κάτω σε σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα έχεις μεγάλη ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και σίγουρα θα συναντήσεις πολλά γεγονότα μπροστά σου. Άλλα εύκολα και άλλα δύσκολα για να καταλήξεις, τελικά όμως θα ακολουθήσεις έναν διαφορετικό δρόμο, περισσότερο απελευθερωμένο κι ιδιαίτερο. Είναι σημαντικό να δεχτείς ότι τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και πως πρέπει να αποχωριστείς εκείνη την περίφημη σταθερότητα που αναζητάς, για κάτι καινούργιο κι ίσως πιο ανατρεπτικό.

11 Αυγούστου

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη που γίνεται στις 11 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τον Σταθερό Σταυρό, οπότε εκ των πραγμάτων, θα υπάρξει μια πίεση για να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και σε καταστάσεις που πιθανόν να σε βγάζουν έξω από τα δικά σου δεδομένα και στεγανά. Ίσως χρειαστεί να μην κάνεις υποχωρήσεις κι αυτό να σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, γιατί θα υιοθετήσεις μια στάση απολυτότητας επειδή θα έχεις δίκιο. Προσπάθησε να απέχεις όσο μπορείς από τις εντάσεις και τις συγκινήσεις, γιατί πιθανόν να σου βγει ευαισθησία σωματική, ειδικά σε περίπτωση που υπάρχει ήδη ένα πρόβλημα.

Από 16 έως και τις 18 Αυγούστου

Θα συνδεθείς με την δύναμή σου, αλλά μέσα από καταστάσεις στην σκέψη… με συμφέρει η δεν με συμφέρει. Γενικά, θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου προσφέρει ασφάλεια και κυρίως συναισθηματική. Μπορεί να μην είναι εύκολες οι ισορροπίες, αλλά στο τέλος θα επικρατήσεις σε όλα τα μέτωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη 1 έως και τις 22 Αυγούστου

Θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματά που σε απασχολούν, γιατί θα έχεις ανώτερη καθοδήγηση και σίγουρα θα νιώθεις ότι η δύναμή σου είναι «απογειωτική». Όλα φυσικά θα γίνουν επειδή εσύ θα το έχεις αποφασίσει κι επειδή εσύ θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Δεν υπάρχει κάτι που θα γίνει με μαγικό τρόπο. Είσαι ο δημιουργός της ζωής σου. Πιθανόν να πας και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά.

Από τις 19 ως και τις 21 Αυγούστου

Καλές ημέρες για να μαζέψεις τις δυνάμεις σου σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Το βασικότερο από όλα είναι ότι οι ασχολίες σου, θα ανήκουν στην σφαίρα της ουσίας και όχι της τυπικότητας. Οπότε εκ των πραγμάτων θα πατήσεις πολύ γερά στα πόδια σου, γιατί οι σκέψεις σου θα είναι συντονισμένες με τα θέλω σου, άρα η υλοποίηση θα γίνει πολύ εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Κρόνος στο ζώδιο σου, σου δίνει μια υπερβολική υπευθυνότητα σε ότι κάνεις. Αυτό σίγουρα σε ξανασυνδέει με την δική σου πρωταρχική πηγή. Όλα γίνονται κάτω από το πρίσμα της υπηρεσίας, της υπευθυνότητας και του καθήκοντος. Οριοθετείσαι έτσι κι αλλιώς από τις σωματικές υπερβολές μέχρι και τις ψυχολογικές. Ο Κρόνος δεν χαρίζει. Σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και εσύ θα πρέπει να την αρπάξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και δη τις πρώτες ημέρες.

Από τις 13 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Άρης γυρίζει στο ζώδιο σου στις 26 Αυγούστου, αλλά συγχρόνως επειδή είναι ανάδρομος θα σε συνδέσει με μια κατάσταση την οποία την είχες αφήσει πριν λίγο καιρό πίσω σου. Αυτό είναι και καλό και κακό, γιατί ανάλογα με το τι έκανες θα ανταμειφθείς ή και θα δυσκολευτείς αναλόγως. Όλα εξαρτώνται από τις δικές σου επιλογές. Γενικά, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και θα είσαι σε επαγρύπνηση και σε δράση – ίσως μέσα από μια υπερβολή. Άρης είναι αυτός και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσεις με έναν πολύ ιδιαίτερο και συγχρόνως, στιβαρό τρόπο. Η σοφία και η ωριμότητα θα πρέπει να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου.

Από τις 21 έως και τις 23 Αυγούστου

Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με πιο προσωπικές καταστάσεις και πρέπει να συμμετέχεις περισσότερο σε ότι κάνεις. Είναι πιθανόν να βγεις μπροστά για να εξυπηρετήσεις πιο εύκολα τους ατομικούς σου στόχους. Απέφυγε όμως τις υπερβολές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη 1 έως και τις 12 Αυγούστου

Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και να κάνει ανάδρομη κίνηση. Οπότε, με κάποιο τρόπο σε συνδέει με καταστάσεις που πιθανόν να μην έχεις ακόμα λύσει ή είναι επίσης πιθανόν, να παραδίδεις την δύναμή σου σε γεγονότα του παρελθόντος, κάτι που θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις άμεσα. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ίσως προκύψει και μια ευαισθησία στην υγεία και γενικά μια πίεση για να φτάσεις στον στόχο σου. Μπορεί να αξίζει τον κόπο αν το διαχειριστείς σωστά.

Από τη 1 έως και τις 31 Αυγούστου

Ο Ερμής βρίσκεται στον άξονά σου και στο Λιοντάρι. Θα κάνει διάφορα τερτίπια τα οποία θα πρέπει να τα αντιληφθείς και να προστατευτείς από τις λάθος εγγραφές. Που σημαίνει ότι όσο είναι ανάδρομος και δη μέχρι και τις 18 Αυγούστου, θα έχεις την υποχρέωση ένα θέμα που σε απασχολεί και αφορά την σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους, να το μελετάς και να το ξαναμελετάς. Μπορεί να σου εμφανίζονται γεγονότα σαν τετελεσμένα αλλά να μην είναι έτσι ακριβώς. Η εμφάνιση ενός Λιονταριού σίγουρα θα είναι ένα κομβικό σημείο για σένα. Από τις 19 Αυγούστου και μετά, όλα θα εξελιχθούν πιο ομαλά και πιο εύκολα, γιατί ναι μεν θα υπάρχει ο Ερμής, αλλά δεν θα είναι ανάδρομος. Έτσι θα έχεις ένα προβάδισμα για να προχωρήσεις ακόμα και σε μια συνεργασία που σίγουρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη για σένα.

11 Αυγούστου

H Νέα Σελήνη – έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα και στον άξονά σου, θα σε φέρει μπροστά στο προσκήνιο. Μέσα από κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες θα αναγκαστείς να συμμετέχεις προσωπικά σε πολλά δρώμενα, είτε σε συνεργασίες ιδιαίτερα καταλυτικές για σένα. Στην προσωπική σου σχέση, θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Ίσως κάτι αλλάξει αλλά να ξέρεις ότι είναι μόνο για το καλό σου, γιατί πιθανόν να συμβιβαζόσουν επικίνδυνα. Από την άλλη, να προσέχεις τις απόλυτες θέσεις και απόψεις, γιατί θα έχεις δυσλειτουργία στους τομείς που θα σε απασχολήσουν.

Από τις 24 έως και τις 26 Αυγούστου

Αυτές τις ημέρες θα νιώσεις ότι μπορείς εύκολα να δεις και τις δυο πλευρές. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ότι τελικά μπορεί να κερδίσεις το στοίχημα, κυρίως με τους άλλους, γιατί θα αρχίζεις να καλύπτεις τα κενά της μοναξιάς σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη 1 έως και τις 6 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στον άξονά σου στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου φέρει ευκαιρίες και θα σου ανοίξουν πιο εύκολα οι πόρτες. Ακόμη και στα πιο μικρά θέματα που θέλεις να λύσεις, το ζητούμενο είναι να αποκαταστήσεις με κάποιο τρόπο την σχέση σου με ένα Παρθένο.

Από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου

Θα συντονιστούν όλες οι ενέργειες που αφορούν την δική σου δράση, ειδικά τις ημέρες της Πανσελήνου που γίνεται στις 26 Αυγούστου στο ζώδιο σου. Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση με τον υπέρμετρο ρομαντισμό λόγω του ειδυλλιακού τοπίου, θα υπάρχει μια καινούργια κίνηση, γιατί θα δεις τα πράγματα μέσα από δυο όψεις. Θα λειτουργήσεις θαυμάσια το πρακτικό με το θεωρητικό κομμάτι και ευτυχώς δεν θα έχεις κανέναν ενδοιασμό ή διχασμό, γιατί θα ξέρεις επιτέλους ότι η κίνησή σου θα είναι πολύ σωστή. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις ακόμα και στον οικονομικό τομέα.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved