Ζώδια Σήμερα 5/8: Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/8: Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ε, ναι, επιτέλους, μια μέρα που θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε το κεφαλάκι μας και το κορμάκι μας, να απολαύσουμε τις χαρές της θάλασσας, να τσιμπήσουμε ή να γευματίσουμε σε ταβερνάκια και εστιατόρια και να διασκεδάσουμε, καθώς η αντίθεση της Σελήνης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό συμβάλλει τα μέγιστα. Όλη η Κυριακή θα περάσει ξέγνοιαστα, με καλή παρέα κι άφθονο κέφι, αν και οι υπερβολές δε θα λείψουν, δημιουργώντας περισσότερο ευτράπελα, πάρα κάτι σοβαρό, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχήσουμε και να χαλάσουμε τη διάθεσή μας, αν τυχόν γίνουμε μάρτυρες ανάλογων περιστατικών, αφού από το δράμα μέχρι την κωμωδία, η απόσταση είναι της... πλάκας.

4 tips για να μην σε επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γελάστε βρε, τόσο μέρες μέσα στην τσίτα ήσασταν και με τα νεύρα κρόσσια! Κι άμα πετύχετε καμιά συμπεριφορά too much, μη δίνετε και τόση σημασία, αφού θα ξεφουσκώσει στην πορεία.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τα φλερτ, τα ποτά και τα ξενύχτια μια χαρά είναι, αν είστε και με καλή παρέα, ακόμα καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγετε και την άλλη μέρα το μετανιώσετε με τις γκάφες που πιθανόν να κάνατε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bk7fb52nzck/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved