4 tips για να μην σε επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης

Όποια ευκαιρία βρεθεί στον δρόμο σου, θα πρέπει να την αρπάξεις όσο είναι νωρίς.

4 tips για να μην σε επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης

Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον εσωτερικό σου μαχητή; Ακόμη κι αν δεν είσαι, αυτό το Καλοκαίρι δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις καθώς από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2018, ο Άρης είναι ανάδρομος!

Σύμφωνα λοιπόν, με την Stephanie Gailing, αστρολόγο και αλχημίστρια ευεξίας, για να αντιμετωπίσεις αυτό το φαινόμενο θα χρειαστείς λίγη βοήθεια παραπάνω, από την εσωτερική σου δύναμη. Έτσι, όποια ευκαιρία βρεθεί στον δρόμο σου, θα πρέπει να την αρπάξεις όσο είναι νωρίς. Ακολουθούν τέσσερα tips για να μην σε επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης.

Βάλε τον έρωτα στην ζωή σου

Δεν θέλουμε να μπερδευτείς. Όταν λέμε έρωτας, δεν εννοούμε εκείνον που σε στέλνει σε άλλο γαλαξία αλλά εκείνον που «φυτρώνει» στις γλάστρες. Η μυρωδιά του θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να θέλεις να ζήσεις την στιγμή. Κάτι σαν… τον πραγματικό έρωτα!

Αποσυνδέσου από τα social media

Το ξέρουμε ότι οι διακοπές έρχονται κατά πάνω μας με τα χίλια, όμως ο ανάδρομος Άρης, θα σε τρελάνει τελείως. Διότι, τα social media σε κάνουν να ξεχνιέσαι, ενώ παράλληλα σε κάνουν να νιώθεις μόνη και σε αγχώνουν. Για αυτό και κατά την περίοδο του φετινού Καλοκαιριού, προσπάθησε να ποστάρεις όσο το δυνατόν λιγότερο και να μην τα τσεκάρεις συνεχώς. Ζήσε τα πάντα, χωρίς να τα κάνεις "Instagram Official".

Δοκίμασε να πίνεις ένα Matcha την ημέρα

Όταν ο Άρης γυρίζει ανάδρομος, η ενέργειά μας φαίνεται να πέφτει κατακόρυφα. Εάν λοιπόν, ψάχνεις για το τέλειο καθημερινό boost, δοκίμασε ένα matcha. Αυτό το πράσινο τσάι θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ακόμη καλύτερα από όσο περίμενες και θα αυξήσει τον μεταβολισμό του οργανισμού σου στο full του.

Κάνε μπάνιο με… μουσική!

Τέλος, για να μην έχεις συνεχώς… νεύρα, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο συνδέεται με το βιοενεργητικό μας σύστημα και σου προτείνει να κάνεις τα πάντα για να χαλαρώσεις. Βάλε λοιπόν, κλασική μουσική στο μπάνιο και απόλαυσε την ηρεμία σου!

Διάβασε επίσης:

Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη, Άρη το 2018;

Ανάδρομος Άρης και Ερμής; Πόσα πια να αντέξει κανείς σε ένα καλοκαίρι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved