Ζώδια Σήμερα 28/7: Ο δρόμος είναι ανοιχτός

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/7: Ο δρόμος είναι ανοιχτός

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο-έκλειψη και τη Σελήνη να παραμένει στον Υδροχόο, ο δρόμος πλέον έχει ανοίξει και εμείς οφείλουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει για να αλλάξουμε όσα θεωρούσαμε δεδομένα και πλέον αμφισβητούνται. Δεν είναι εύκολο, ωστόσο, αν διατηρήσουμε τη θετική μας ματιά και τον ενθουσιασμό για το καινούργιο, τότε κάπως θα τα καταφέρουμε. Μας χρειάζονται οι φρέσκιες, πρωτοποριακές ιδέες, το να ξεφύγουμε από το κατεστημένο και προκαταλήψεις ετών για να περάσουμε σε μια διαφορετική φάση, αλλά και «κρύο αίμα» για να κόψουμε εξαρτήσεις και προσκολλήσεις με το παρελθόν! Κι όσο πιο γρήγορα αναλάβουμε δράση, τόσο το καλύτερο για μας.

Η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης της 27ης Ιουλίου στην Ελλάδα και τον κόσμο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, οπότε οδηγείτε τις εξελίξεις, αλλά με ταχύτητα μεγάλη, γι’ αυτό προσέξτε, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και... παρεκτραπείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες πετάξτε το βότσαλο στη λίμνη και μη φοβάστε. Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να πάρετε και τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να κινητοποιηθούν κι άλλοι.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η αστάθεια που επικρατεί στον ερωτικό ή οικονομικό σας τομέα δε σας αφήνει να ησυχάσετε, όμως όσο πιο συντηρητικά λειτουργείτε, τόσο πιο περιορισμένες θα είναι οι επιλογές σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blluzd_nlt3/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved