Ζώδια Σήμερα 24/7: Το ψέμα έχει ταχύτητα και η αλήθεια αντοχή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/7: Το ψέμα έχει ταχύτητα και η αλήθεια αντοχή

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να κάνει αντίθεση με Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα υπάρχει μια θολούρα στις προσωπικές μας υποθέσεις, κυρίως τις ερωτικές και θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε το σωστό από το λάθος και τη φαντασία από την πραγματικότητα. Μπορεί να νιώσουμε μπερδεμένοι, αμφίβολοι ή χαμένοι όσον αφορά στις επιλογές μας, ενώ η μέρα δε βοηθά να ξεμπερδέψουμε το νήμα, να αποκτήσουμε καθαρή εικόνα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Αντίθετα, ίσως μας φέρει μια διάψευση προσδοκιών, απογοήτευση ή να ανακαλύψουμε ότι πέσαμε θύματα εκμετάλλευσης ή παραπλάνησης στα ερωτικά μας, πιστεύοντας ένα «σ’ αγαπώ» που ήταν ψέμα. Μιας και είμαστε επιρρεπείς στις πλάνες, ας είμαστε πιο επιφυλακτικοί στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν.

Όταν ένα ζώδιο του Αέρα κι ένα της Φωτιάς ερωτεύονται...

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το ψέμα κυριαρχεί και αργά ή γρήγορα, επειδή έχει και κοντά ποδάρια, θα αποκαλυφθεί. Μην κοροϊδέψετε, αλλά και μην εμπιστευτείτε κανένα πρόσωπο, όσο μελιστάλαχτο ή αθώο κι αν δείχνει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι είστε στο τσακ να υποκύψετε και να την πατήσετε με μια δακρύβρεχτη ιστορία. Προσέξτε και μη δίνετε χρήματα και αισθήματα γιατί δε θα τα πάρετε πίσω.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgb2xzxnth_/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved