Όταν ένα ζώδιο του Αέρα κι ένα της Φωτιάς ερωτεύονται...

...πώς θα είναι η σχέση μεταξύ τους;

Όταν ένα ζώδιο του Αέρα κι ένα της Φωτιάς ερωτεύονται...

Τα ζώδια του Αέρα κινούνται με βάση τη λογική τους, σε αντίθεση με τα ζώδια της Φωτιάς που δρουν αυθόρμητα και ανάλογα με το πώς νιώθουν. Όταν συμπέσουν οι δρόμοι τους, η μεταξύ τους έλξη τους θα είναι μεγάλη, άλλωστε είναι γνωστό ότι η φωτιά φουντώνει με τον αέρα, οποτε κι οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και πολύ σύντομα θα μπουν σε σχέση. Από εκεί και πέρα όμως, θα βρεθούν μπροστά σε διάφορα εμπόδια.

Τόσο οι Διδύμοι, όσο και οι Ζυγοί κι οι Υδροχόοι είναι άνετοι να συζητήσουν το οτιδήποτε, εκτός από τα συναισθήματά τους, κάτι που για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες γίνεται άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο ενθουσιασμός τους, το πάθος, ακόμα και ο θυμός ή η απογοήτευσή τους δε γίνεται να κρυφτεί, σε αντίθεση με τα ζώδια του Αέρα που όλα αυτά αμφισβητούνται ή θεωρούν ότι αν κάτσουν να τα σκεφτούν λίγο, τα φαινόμενα θα... εξασθενίσουν. Ζητούν να μάθουν γιατί οι της Φωτιάς κάνουν ό,τι κάνουν κι αν υπάρχει μια λογική εξήγηση, ενώ οι δε τους καλούν να περάσουν σε πράξεις γιατί αναλώνονται σε πολλές κουβέντες και θεωρίες και τα περισσότερα τα ζουν στο μυαλό τους παρά στην πραγματικότητα.

Από τη θετική πλευρά όμως και οι δυο ομάδες έχουν μέσα τους την ανησυχία, βαριούνται εύκολα, αναζητούν συνεχώς καινούργιες συναρπαστικές εμπειρίες, που θα τους εξελίξουν, οπότε μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση που δε θα βασίζεται σε στερεότυπα, θα έχει ελευθερία έκφρασης και κινήσεων κι όπου κανείς τους δε θα αισθάνεται περιορισμένος. Αν, μάλιστα, επιτευχθεί κι η συναισθηματική έκφραση κι εκδήλωση, τότε θα είναι μαζί για πολύ καιρό.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved